Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na autocesti

Unajmio auto u Hrvatskoj, pa ga zaustavila njemačka policija. Sada je u zatvoru

Vožnja
Pixabay/Ilustracija
26.01.2022.
u 07:01

Nakon uhićenja Nijemca, automobil je prevezen u policijsku stanicu

Ophodnja granične policije Pidinga 20. siječnja u podne na autocesti A8 prema Salzburgu, u blizini benzinske postaje i odmorišta Piding Süd, provjerila je automobil hrvatskih registracijskih oznaka. Nakon što je vozač, Nijemac, predočio osobne dokumente, službenici su pregledali njegov automobil. Doznalo se kako je prijavljeno od hrvatskih vlasti 19. siječnja da je Peugeot ukraden.

Uslijedila je rutinska provjera vozača automobila. Pronađena su dva naloga na njegovo ime, piše Fenix magazin. Tražen je od državnog odvjetništva radi utvrđivanja gdje se nalazi i zbog naloga za izvršenje zatvorske kazne (jedna godina zatvora).

Nakon uhićenja Nijemca, automobil je prevezen u policijsku stanicu. Istraga o traženom automobilu pokazala je da ga je zakonito iznajmio u Hrvatskoj do 18. prosinca 2021. godine. Preko Facebooka je zatraženo produljenje najma, ali nikada nije plaćeno. Auto je osiguran, a Nijemac je odveden u zatvor.

Ključne riječi

Komentara 10

LA
lajh1985
07:35 26.01.2022.

Sto se i preko facebooka mogu auti rentat? Ja znam samo da se preko internet stranice firme mogu

VI
vidum
08:40 26.01.2022.

Zna li se ime osobe kojoj ga je iznajmio?

SM
siki_miki
10:00 26.01.2022.

Iznajmio auto i nestao s njim, ukratko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije