Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNE SNAGE U PRIPRAVNOSTI

VIDEO Iznad Kijeva uočen objekt, oglasile se sirene: 'Mislimo da se radi o NASA-inom satelitu'

Twitter screenshot
19.04.2023.
u 23:20

Vojna uprava Kijevske Oblasti objavila je na Telegramu kako su ''zračne snage spremne'', pozvajući građane da ostanu u skloništima i prate najnovije informacije

Iznad Kijeva večeras je uočen nepoznati objekt, tvrde ukrajinske vlasti u najnovijoj objavi, a građani su pozvani da se sklone. ''Upravo je bila viđena jaka svjetlost na nebu iznad Kijeva. Nije bilo eksplozija, nije još jasno o čemu se radi'', potvrdio je to Oleksej Gončarenko, ukrajinski ministar. 

Savjetnik ministarstva za unutarnje poslove Anton Geraščenko objavio je snimku svjetlosti te dodao kako prve informacije iz kijevske administracije govore da se radi o NASA-inom satelitu koji je pao na zemlju. ''Sirene su se oglasile kako bi krhotine ne bi pale na ljude'', napisao je na Twitteru, no te NASA još nije potvrdila.

Vojna uprava Kijevske Oblasti objavila je na Telegramu kako su ''zračne snage spremne'', pozvajući građane da ostanu u skloništima i prate najnovije informacije. Osim toga, za cijelu regiju, uključujući i glavni grad, upalile su se sirene za uzbunu. 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije