Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obraćanje javnosti

Izjava ministra Slavena Dobrovića o Ini u 16 sati

Slaven Dobrović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.01.2017.
u 11:40
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:46 04.01.2017.

Nis dobrog ni od Dobrovica.

JK
ja-kan
12:17 04.01.2017.

Nadam se da će ministar Dobrović imati dovoljno znanja i hrabrosti da Plenkoviću i Dalićki kaže da je besmisleno i štetno da Hrvatska kupuje rafinerije koje su bile moderne krajem 19. i početkom 20. stoljeća kao i benzinske pumpe koje pružaju usluge kao prije 40-50 godina i da za to još prodaju 25% HEP-a u što spada i nacionalna infrastruktura dalekovodi, distribucijska mreža i hidroelektrane koje nitko normalan u svijetu ne prodaje. Plenkoviću bi bilo bolje da prouči kako je prošla i prolazi Venezuela zbog nacionalizacije naftne industrije prije nego što krene nešto slično s Inom.

LA
larala
12:18 04.01.2017.

nadam se da nece kao i dalicka mlatiti praznu slamu. inace, ovu politicku igru rasprodaje hrvatske treba zaustaviti, ne znam tko normalan bi pristao na prodaju hepa da bi se spasila ina koja je uništena, koja ce opet politicarima poslužitii kao izgovor za rasprodaju i krađu i, na kraju da bi ju isti nakon svega ponovo prodali.... politicari su prodali inu, dobrano na njoj zaradili i sada, ako ju žele natrag, nek ju otkupe svojim novcima....od hepa nek drže šape podalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije