Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti

Izborni stožer Ive Josipovića: Upozoravamo na neprimjerenu SMS kampanju HDZ-a

Također su najavili da će ''neprimjerenu SMS kampanju prijaviti i DIP-u''
08. siječnja 2015. u 16:25 67 komentara 7208 prikaza
poruka
Foto: VL

Izborni stožer predsjedničkog kandidata Ive Josipovića oglasio se priopćenjem u kojem upozorava, kako navode, ''na neprimjerenu SMS kampanju HDZ-a''.

– Ponukan brojnim pozivima građana koji su stožeru prijavili neprimjerene poruke koje im, bez njihove suglasnosti, stižu na mobilne uređaje, izborni stožer Ive Josipovića poziva HDZ da prestane s prljavom kampanjom u kojoj iznosi potpune neistine.

S broja 0989096900, s kojeg se prethodnih dana anketiralo za koga će se glasati, danas je odaslana poruka "JOSIPOVIC I MILANOVIC NAREDILI POLITICKA HAPSENJA. USTANIMO PROTIV ZLOUPORABE VLASTI!!!" kojom se želi povezati današnje privođenje aktivista Živog zida s kampanjom Ive Josipovića.

Ističemo da je Ivo Josipović još 2013. godine zatražio maksimalnu zaštitu građana kojima prijeti deložacija iz jedine nekretnine zbog ovrhe kao posljedice dugova. No, prema raspoloživim informacijama, u slučaju današnje deložacije, ne radi se o deložaciji zbog ovrhe, nego vlasničkog spora. Ako je tome tako i ako je Hrvatska pravna država, sudske se odluke moraju poštovati. Interventna policija je danas izašla na teren, prema raspoloživim informacijama, jer je prilikom prethodnog pokušaja deložacije sudskom izvršitelju prijećeno bombom.

Ovom prilikom podsjećamo da je prema aktivistima Živog zida policija postupala prema istim profesionalnim standardima i u vrijeme kada je ministar unutarnjih poslova bio Tomislav Karamarko – navodi izborni stožer Ive Josipovića u priopćenju.

Također su najavili da će ''neprimjerenu SMS kampanju prijaviti i DIP-u''. 

>> Evo što su dogovorili Ivo Josipović i Udruga Franak 

>> 'Kandidatura Kolinde Grabar Kitarović programirana je iz SAD-a'

SVEMOĆ UDBE
Bivši agent Udbe progovorio za Večernji: Priče o službi nisu mit, znam tko danas drma Hrvatskom
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
  • portugisac:

    To je Stazićev broj telefona.

  • ja sam gladan:

    Na ulazu u moju zgradu, lijepo piše: Zabranjeno ubacivanje letaka u poštanske ormariće. A u njima pun kufer ivinih pamfletića!

  • wCROw:

    Kad god su nas skojevci spašavali najebasmo.