Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko Tovarnika i Bapske

Izbjeglice i dalje pristižu u Hrvatsku, dosad ih u zemlju ušlo više od 90.000

HDZ
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/17
01.10.2015.
u 07:34

U Privremenom prihvatnom centru Opatovac trenutačno se nalazi 279 migranata

Do ponoći je u Republiku Hrvatsku ušlo nešto više od 90.890 migranata. Tijekom jučerašnjeg dana u Republiku Hrvatsku ušlo je 3.369 migranata preko graničnih prijelaza Tovarnik i Bapska te su tijekom dana prevezeni prema mađarskoj granici vlakom i autobusima. 

U Privremenom prihvatnom centru Opatovac trenutačno se nalazi 279 migranata. Tijekom noći očekuje se veliki priljev migranata s područja Republike Srbije.

Za sav promet i dalje su zatvoreni granični prijelazi sa Republikom Srbijom: Ilok 2, Principovac i Principovac 2.

>> 'Južni pravac neće biti otvoren za izbjeglice jer je to puno teži put'

Komentara 28

ZG
zgblabla
08:57 01.10.2015.

ne možeš bacati krivnju na srbiju ili mađarsku zato što ti ne znaš kak bi postupio, to je isto kao da je Tuđman optuživao EU zbog agresije na Hrvatsku....moraš voditi svoju politiku u interesu svog naroda...da je Tuđman slušao EU Hrvatska bi danas bila u dvije-tri županije!!!

MR
Mr. Right
08:34 01.10.2015.

Dali je ikom iz Evropske politike jasno da se ovo nece zaustavit dok se granice ne zatvore, a moraju se zatvorit u drzavama koje su na granici Evropske unije u ovom slucaju Crcka i Italija .Kad crv udje u jabukuu nije vazno dali je u centru ili odma ispod kore.

Avatar juricamesko
juricamesko
09:30 01.10.2015.

nema pojma o čemu govori poručio je pijani Pinokio Ostoja Ranković predsjednici kada je najavila da će u narednim danima u Hrvatsku ući 40 000 emigranata.Ušlo preko 90 000 objavio MUP RH. samo da se zna tko je bio pripremljen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije