Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LONDONSKOJ LUCI

Izbila tučnjava uoči leta za Zadar: 'Nije mi bilo svejedno, let je kasnio pet sati'

Ryanair drasti?no reže linije iz Zagreba?
Zeljko Mrsic/PIXSELL
05.07.2022.
u 18:05

Ryanair se oglasio te kazao kako je pozvana policija kako bi uklonili putnika koji je ometao putnike i zaposlenike

Tijekom ukrcavanja putnika na Ryanairov let na relaciji London-Zadar prošlog je četvrtka izbila tučnjava, zbog čega je je let kasnio čak pet sati. 

Na samo mjesto je stigla i policija, a portal 24sata objavio je i snimku tučnjave

- Tokom ukrcavanja su se putnici potukli, ne znam točno koji je bio razlog no nije mi bilo svejedno. Pozvana je policija koja je njih uklonila s leta, ali je svejedno cijela ta situacija dugo potrajala. Mi smo trebali sa Stansteda u Londonu poletjeti u 21 sat, a poletjeli smo oko dva ujutro, odnosno u Zadar smo sletjeli u četiri sata ujutro. Koma - ispričao je čitatelj koji je na vikend stigao kući, a inače živi u Londonu.

Ryanair se oglasio te kazao kako je pozvana policija kako bi uklonili putnika koji je ometao putnike i zaposlenike, a ispričali su se i putnicima zbog kašnjenja leta. 

>> VIDEO Bale: ugašen požar, intervenirala i dva kanadera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije