Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iz pušnice ukrao kulenove seke i slaninu

policija
Arhiva VL
12.01.2010.
u 10:34

U Slavoniji nisu rijetkost pljačke pušnica pa ih Slavonci zadnjih godina dobro zaključavaju kako ne bi u trenutku propao cijeli jednogodišnji trud.

ROKOVCI - Nepoznati je gurman za kojim policija još traga iz nezaključane pušnice u Vinkovačkoj b.b. u vlasništvu 36-godišnjaka iz Rokovaca ukrao 20 kulenovih seka i deset ploča slanine. U Slavoniji nisu rijetkost pljačke pušnica pa ih Slavonci zadnjih godina dobro zaključavaju kako ne bi u trenutku propao cijeli jednogodišnji trud.

Ne krade se iz pušnica samo zbog koristi nego i da bi se izvela kakva šala koja će "uljepšati" duge zimske noći. Tako se u slavonskom selu šaljivdžije sastanu u krčmi pa netko predloži da ode u pušnicu za koju zna da je vlasnik ne zaključava i uzme kobasicu ili kulenovu seku kako bi pivo i gemišti bolje klizili.

Svi naravno pristanu, a poslije uživaju u delicijama, pa čak i onaj čija je pušnica jer poanta je nasamariti nekoga iz društva. Taj, najčešće tek u jutro shvati da je bio objekt šale u kojoj je i sam sudjelovao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije