Naslovnica Vijesti Crna kronika

Iz mora izvučeno beživotno tijelo. Moglo bi se raditi o muškarcu nestalom 2013.?

Tijelo muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja identiteta, javila je PU istarska
14. kolovoza 2019. u 10:59 5 komentara 1468 prikaza
pomorska policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski ronioci su prilikom pretrage podmorja kod mjesta Sveta Marina izvukli na obalu mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Tijelo muškarca prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja identiteta, javila je PU istarska. 

HGSS TRAGIČAN ZAVRŠETAK Kraj potrage: Nestali Poljak na Krku pronađen mrtav

 

Kako doznaje 24sata tijelo se nalazilo na dubini od 50 metara, a njega je zamijetio češki ronilac prije nekoliko mjeseci. Kada su se stvorili uvjeti, jer vidljivost na toj dubini bila je izrazito loša, policija je zaronila na to mjesto. 

Kako neslužbeno doznaje 24sata moglo bi se raditi o Adamu Beniaminu Wrobelu, poljskom roniocu koji je na tom području nestao još 2013. godine.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba stoji da je muškarac nestao 28.09.2013.  u mjestu Sveta Marina, Općina Raša "Dana, 28. rujna oko 12 sati na plaži na rtu Sveta Marina otišao je roniti uz kompletnu ronilačku opremu, te se nije vratio", stoji na stranicama nestali.hr.

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar EtTore
  EtTore:

  Porokaste te jadne turiste sto ih ima!

 • Avatar elkomandante
  elkomandante:

  ove godine je rodna sa utopljenicima...

 • marsovac:

  bezivotno tijelo??????? u moru od 2013???????, ima li jos koje slobodno radno mijesto u VL,........ja bi placu,........moj rad je doci na kraju mjeseca po placu, popiti kavu i ponovo kuci,....ha, ha, ha,...........