Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od krvi i mesa: Na humanitarnoj modnoj reviji u Mimari ozbiljni predsjednički kandidat “pao” pred poprsjem mlade manekenke

Ivo Josipović nije mogao spustiti pogled s manekenke

josipović
Foto: Goran Čučković
1/5
04.12.2009.
u 18:27

Nije mogao skinuti pogled s nje, a na upite što to čini i u što gleda, ležerno je kazao da je ta manifestacija prilika za gledanje – odjeće

Dok se zanosna manekenka, od čijeg izgleda svakom muškarcu zastaje dah, šetala ispred predsjedničkih kandidata na humanitarnoj modnoj reviji “Zajedno protiv raka – modni kreatori protiv raka” u Mimari, predsjednički kandidat Ivo Josipović nije mogao spustiti pogled s nje.

Muško oko nije odoljelo
Nisu to primijetili samo fotoreporteri, koji su “uhvatili” njegov “muški pogled”, nego i svi prisutni, pa su novinari, nimalo iznenađenog Josipovića, upitali: “Ivo, u što si to gledao?”

–Modna revija mjesto je na kojemu se gledaju haljine. Morate priznati da je ova haljina doista lijepa – bez imalo ustezanja, opušteno i normalno, kroza smijeh je rekao predsjednički kandidat Josipović, kojega prati glas da je uštogljen.

Predsjednički kandidat kojemu, otkako je najavio kandidaturu, stalno predbacuju da je preozbiljan i da se ne zna ljudski opustiti, na ovoj modnoj reviji pokazao je da je od krvi i mesa, da je posve drugačiji od onoga kako ga opisuju. Ne sumnjamo da ga je zanimala haljina koju je nosila prelijepa manekenka, ali slike pokazuju i više od toga. Istina, ta kreacija haljine toliko dobro ističe pojedine dijelove tijela manekenke da ih je nemoguće pogledom zaobići.

No, Ivo se ovaj put nije pravio “lud” i na izričito novinarsko pitanje odgovorio uvrijeđeno i obranaški, nego se našalio na svoj račun tvrdeći da je gledao haljinu za koju svatko “mora priznati da je lijepa”. Tako je, moramo reći, na šarmantan način priznao da je na modnoj reviji u Mimari postupio kao svaki normalan muškarac, čije oči ne mogu odoljeti privlačnosti i ljepoti suprotnog spola. Ne znamo što će, kada vidi ove fotografije, na to reći njegova supruga Tanja, s kojom je u skladnom braku već punih 18 godina.

Jezikova juha
Vjerujemo da neće biti stroga i da Ivo zbog “muškog pogleda” neće popiti jezikovu juhu kada dođe doma. Ivo nam je prije dva mjeseca, kada smo s njime razgovarali o supruzi, rekao da se njih dvoje odlično slažu.

Komentara 49

Avatar punkufer
punkufer
18:41 04.12.2009.

I kaj sad? Koji članak. Kao da ga je drug Josipović platio iz svog džepa.

OB
-obrisani-
20:56 04.12.2009.

Pa u što će gledati na reviji... Možda u PVC stolariju?

OB
-obrisani-
13:34 05.12.2009.

.flok... + ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije