Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaraza

Ivica Puljak objavio da je nakon kćeri i on pozitivan na covid-19

Šibenik: Ivica Puljak održao predavanje "Priča o svemiru i Higgsovom bozonu"
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
29.10.2020.
u 14:22

Počelo je blagim simptomima, bol u leđima i mišićima. Nakon par dana je nestao osjet njuha, a sve ostalo je sve u redu. Nastavljamo izolaciju - poručio je Puljak.

Ivica Puljak, član predsjedništva stranke Pametno pozitivan je na covid-19. Objavio je to na svom Facebook profilu.

- Upravo sam saznao da sam pozitivan na covid. Počelo je blagim simptomima, bol u leđima i mišićima. Nakon par dana je nestao osjet njuha, a sve ostalo je sve u redu. Nastavljamo izolaciju. Marijana je negativna, ali će ponoviti test. Hvala svima na podršci - naveo je Puljak.

Podsjetimo, njegova supruga Marijana Puljak, inače saborska zastupnica i predsjednica stranke Pametno, objavila je prije nekoliko dana kako je u samoizolaciji s obitelji

- Hvatamo zrak na propisanoj udaljenosti. U samoizolaciji smo, jer je našoj najmlađoj ljepotici potvrđen Covid - napisala je Puljak na Facebooku.

Dodala je da ona i njezin suprug nemaju simptome, a da su se blagi znaci bolesti kod kćeri povukli.

- Svi smo ok, nas dvoje bez simptoma, ona je par dana imala laganu fibru i glavobolju, sada ni to više. U svojoj je sobi i na online nastavi. Nadajmo se da će sve proći do kraja dobro - napisala je tada Puljak, no njezin suprug je u međuvremenu ipak razvio simptome na koronavirus.

Video - Orešković i Puljak postavile ploču Ureda predsjednika na prostor 'Kluba Dragana Kovačevića'

Komentara 2

CO
Content
14:39 29.10.2020.

Cili je pametan :)

DU
Deleted user
14:37 29.10.2020.

zaražen a ne pozitivan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije