Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Pernar se sukobio s policijom: 'Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa'

U videu objavljenom na Facebook stranici Živog zida može se vidjeti kako policajci sprečavaju Pernara da dođe do kuće
07. prosinca 2017. u 11:52 128 komentara 15850 prikaza
Ivan Pernar u sukobu s policijom
Foto: Facebook

Saborskom zastupniku Živog zida Ivanu Pernaru policajci jutros nisu dopustili da se probije do kuće obitelji Gračanin u zagrebačkom Črnomeljskom putu 3, gdje je zakazana deložacija.

U videu objavljenom na Facebook stranici Živog zida može se vidjeti kako policajci sprječavaju Pernara da dođe do kuće. Pernar se na slici svađa s policijom.

– Želi se deložirati jedna obitelj koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dopušta da snima ono što se događa. Deložacija je zakazana u deset sati. Pitanje je, je li moguće da policija može blokirati cestu i da će uhititi saborskog zastupnika? – rekao je Pernar snimajući policiju na cesti.

Onda je pokušao proći, no policija mu nije dopustila.

– Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a – vikao je Pernar.

Ivan Pernar i Gordan Jandroković 'Što Biblija kaže?' VIDEO Pernar citirao Bibliju, Jandroković se našalio Ivan Vilibor Sinčić Objavio i fotku Ivan Vilibor Sinčić u Nedjeljom u 2 otkrio da ima još jedno dijete Zajedničkom izjavom svih parlamentarnih stranaka o presudi ICTY-a nastavljena 6. sjednica Sabora U SABORU O PRALJKU Glasnović Pernaru: Trojica su me zvala zbog tvog likovanja i rekla da te ne bi bilo da su bili tu
  • Alkana:

    Pernar bi se trebao zaposliti u cirkusu a ne u Saboru!

  • komunikolog:

    Ako su htjeli pomoći obitelji, za početak, mogla su dati njih trojica po pola svoje mjesečne plaće, ljudima bi to sigurno pomoglo. Ali bolje je slikati se u Gloriji i slaviti rođendane, a ovo je samo predizborna kampanja! A da ... prikaži još! je policija prava, ovaj cirkusant bi završio tjedan dana u zatvoru i dobio kaznu 6 mjesečnih plaća pa idući puta nebi trebalo 50 policajaca, koje mi plaćamo, biti na intervenciji.

  • Sacha1948:

    Dok je taj zakon na snazi Pernar se ne može ponašati kao “game over”. Što mu znači vikanje na ulici da je on saborski zastupnik? Misli da ima više prava na ulici od ostalih građana?