Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DELOŽACIJA

VIDEO Pernar se sukobio s policijom: 'Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa'

Ivan Pernar u sukobu s policijom
Foto: Facebook
07.12.2017.
u 11:52

U videu objavljenom na Facebook stranici Živog zida može se vidjeti kako policajci sprečavaju Pernara da dođe do kuće

Saborskom zastupniku Živog zida Ivanu Pernaru policajci jutros nisu dopustili da se probije do kuće obitelji Gračanin u zagrebačkom Črnomeljskom putu 3, gdje je zakazana deložacija.

U videu objavljenom na Facebook stranici Živog zida može se vidjeti kako policajci sprječavaju Pernara da dođe do kuće. Pernar se na slici svađa s policijom.

– Želi se deložirati jedna obitelj koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dopušta da snima ono što se događa. Deložacija je zakazana u deset sati. Pitanje je, je li moguće da policija može blokirati cestu i da će uhititi saborskog zastupnika? – rekao je Pernar snimajući policiju na cesti.

Onda je pokušao proći, no policija mu nije dopustila.

– Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a – vikao je Pernar.

Komentara 128

AL
Alkana
12:04 07.12.2017.

Pernar bi se trebao zaposliti u cirkusu a ne u Saboru!

KO
komunikolog
12:09 07.12.2017.

Ako su htjeli pomoći obitelji, za početak, mogla su dati njih trojica po pola svoje mjesečne plaće, ljudima bi to sigurno pomoglo. Ali bolje je slikati se u Gloriji i slaviti rođendane, a ovo je samo predizborna kampanja! A da je policija prava, ovaj cirkusant bi završio tjedan dana u zatvoru i dobio kaznu 6 mjesečnih plaća pa idući puta nebi trebalo 50 policajaca, koje mi plaćamo, biti na intervenciji.

SN
Samo naprijed
12:11 07.12.2017.

Dok je taj zakon na snazi Pernar se ne može ponašati kao “game over”. Što mu znači vikanje na ulici da je on saborski zastupnik? Misli da ima više prava na ulici od ostalih građana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije