Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Što Biblija kaže?'

VIDEO Pernar citirao Bibliju, Jandroković se našalio

Ivan Pernar i Gordan Jandroković
Foto: Screenshot
1/2
30.11.2017.
u 18:23

Veći je problem iskorjenjivanje siromaštva, nego nabava borbenih aviona, rekao je Pernar

Hrvatski sabor u četvrtak je, nakon višesatnog izjašnjavanja o amandmanima, donio Državni proračun za iduću godinu, za ključni financijski dokument i proračunske projekcije za 2019. i 2020., glasovalo je 79 zastupnika, 34 su bila protiv.

Resorno Ministarstvo demografije danas je u Saboru također odbilo amandman Živog zida da se iznos namijenjen zajamčenoj minimalnoj naknadi poveća za 315 milijuna kuna, sa 584 na 899 milijuna kuna, a da se taj iznos 'skine' Ministarstvu obrane, odnosno opremanju višenamjenskim borbenim avionom. Sredstva planirana u proračunu dostatna su za isplatu sukladno zakonu, tumačila je državna tajnica Margareta Mađerić.

Veći je problem iskorjenjivanje siromaštva, nego nabava borbenih aviona, uzvratio je Ivan Pernar, pa se umjesto daljnjih tumačenja amandmana odlučio čitati Bibliju.

Što Biblija kaže, treba li glasovati o amandmanu ili ne, našalio se predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Komentara 33

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:31 30.11.2017.

Gospodinu Jandrokoviću treba objasniti da se sa Biblijom ne šali! Sramotno od predsjednika Hrvatskog Državnog Sabora!

Avatar Idler 3
Idler 3
18:32 30.11.2017.

Ak bi recimo Pernar zasukal rukave i začel nekaj korisnog delat morti bi i siromaštva bilo manje....ah da...kdaj bi nekaj znal delat ne bi bil v politiki !!!

KU
kupatilo
18:47 30.11.2017.

A sto ozbiljno da prica Jandrokovic sa Pernarom kad se Pernarar ili pravi lud ilije lud.Samo budala moze uspoređivati obranu drzave sa nekim bezveznim agencijama koje sluze same sebi.A ja volim biti ipak siguran da danas sutra opet necese desit neki rat.S druge strane pa jedna Njemacka je prisiljena ulagat i ulaze a valjda samo mi nemoramo mi nemamo neprijatelja.A imamo ih nazalost u vlastitim redovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije