Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavio izborni program

Ivan Penava: Plenković i Obuljen glavni su krivci zašto je zaustavljena investicija od 180 milijuna kuna

Foto: Branimir Bradarić
1/2
24.04.2021.
u 15:13

Ukazao je i na i dalje neobnovljeni Hotel Dunav rekavši kako su glavni krivci zašto je zaustavljena investicija od 180 milijuna kuna i zašto već danas na njoj nisu dizalice i radnici ministrica Obuljen i Andrej Plenković.

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Ivan Penava, zajedno sa kandidatom za zamjenika Filipom Sušcom, predstavili su danas u središtu Vukovara svoj izborni program. Penava je tom prilikom ukazao na rezultate koje je kao gradonačelnik, zajedno sa svojim suradnicima, napravio tijekom proteklih sedam godina. Prema njegovim riječima Vukovar je u proteklih sedam godina postao svijetla slika Vukovarsko – srijemske županije u koju svi gledaju te pozvao građane da ne dozvole povratak na staro i da se Vukovar ponovno uklopi u to sivilo.

Podsjetio je kako je gradska uprava s njim na čelu dovela do otvaranja 1.177 novih radnih mjesta u gradu, a da je to došlo kroz osiguravanje brojnih potpora gospodarstvenicima ali i stvaranjem preduvjeta da razne tvrtke upravo u Vukovaru otvore svoje pogone poput tvornice koja će upravo u Vukovaru proizvoditi dijelove za Boeing i Airbus. Istakao je kako su u godini korone u Vukovaru otvorena 243 nova radna mjesta. Govorio je i infrastrukturnim projektima koji su realizirani ali i podsjetio na razna socijalna davanja iz gradskoga proračuna prema mladima, višečlanim obiteljima, umirovljenicima, sugrađanima u potrebi…

 -Nismo pri tome odvajali bilo kojeg čovjeka po spolu, vjeri, nacionalnosti niti bilo kako drugo. Svi znaju pričati i obećavati ali samo jedna ekipa ima rezultate iza sebe, a to je ekipa koja sedam godina vodi Vukovar. Drugi znaju samo pričati i svojatati te rezultate ali samo mi koji smo radili na tome znamo koliko je za sve ove rezultate trebalo rada, truda, lobiranja i borbe za Vukovar. Od kukavica i onih koji se ne znaju izboriti za sebe nemojte očekivati da će se izboriti za vas, rekao je Penava dodajući kako tijekom sedam godina nema niti jednoga sudskog postupka protiv njega niti kaznene prijave.

Ukazao je i na i dalje neobnovljeni Hotel Dunav rekavši kako su glavni krivci zašto je zaustavljena investicija od 180 milijuna kuna i zašto već danas na njoj nisu dizalice i radnici ministrica Obuljen i Andrej Plenković.  

Najavio je kako će i u dalje radu provoditi brojne projekte od kojih su neki već u tijeku. Spomenuo je novi gradski stadion s atletskom stazom, šetnice, biciklističke staze, radove na izgradnji arheološkog parka, adrenalinski park u Adici, uređivanje cesta i staza ali i uređivanje nove gospodarske zone koja će biti na mjestu nekadašnjeg sportskog aerodroma u gradskoj četvrti Borovo naselje.

-Svako može primijetiti koliko je napravljeno u svim dijelovima grada. Nemojte dozvoliti smutljivcima, hvalisavcima, onima koji puno pričaju, a iza kojih malo toga stoji kako u profesionalnim karijerama tako i u radu da preuzmu grad. Kada bi to napravili vratili bi se u period od prije 10 godina, istakao je Penava.

Komentara 10

AD
adminka
17:31 24.04.2021.

Obuljen? Ne vidjeh skoro tako lajavog i nasilnog babca. Tipično za radno nesposobne.

SA
sargu123
17:31 24.04.2021.

Netko je danas u komentaru usporedio Penavu sa Filipovićem. Pun pogodak!

IK
ikbmibm
21:31 24.04.2021.

Dizalice nije zaustavio premijer nego Penava i manipulacije natječajima i izvođacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije