Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U REGIJI DIVLJAJU CIJENE

Istražili smo tržište nekretnina: Gotovo svugdje potražnja veća od ponude, neki se prodaju za 8.000 eura po kvadratu

24.10.2022.
u 06:30

U Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Banjoj Luci, Podgorici... snažno su rasle cijene stanova, a nakon početka rata u Ukrajini i dolaska velikog broja Rusa i Ukrajinaca udvostručile su se i cijene najma

Ključne riječi

Komentara 13

NE
Nemanadimak
08:19 24.10.2022.

dajte nam pojasnite kako ste radili istrazivanje trziste nekretnina?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:31 24.10.2022.

Zasto se usporedjuju zemlje i kulture koje su neusporedive? Koga briga kolika cjena je u nekima voljenom Beogradu? Pa vise me Skopje interesira, Kosovo i Tirana u nama prijateljskim i simpaticnim zemljama.

Avatar nekakav
nekakav
07:22 24.10.2022.

znači da nam je puno bolje nego što svima pričamo. znači da smo bogatiji nego što priznamo. ja ne znam nikog a da u zadnje 2-3 godine nije utrošio barem 20.000 eura na obnovu stana i kuće, da si nije kupio novi ili noviji auto. ne prođe godina, a da se ne ode barem na 2 tjedna mora, 10 dana skijanja, plus izleti svako malo. ali mi želimo još, i nismo zadovoljni s time što imamo. totalno drugačiji od skandinavaca, koje odmalena uče da se moraju smijati, i govorit da su sretni i zadovoljni, jer je nekulturno reći drugačije, pa se stječe dojam da su zbilja sretni. statistike ih unište odmah. najveće stope samoubostava su baš tamo, depresivci.... tješe se da je to zbog manjka sunca tijekom zime.. nek se tješe. mi kad nemamo struje povećavamo natalitet, oni odlaze s ovog svijeta. lažemo svugdje gdje god možemo. mediji godinama pušu u rog, da su cijene nekretnina otišle gore, da kvadrat u zagrebu je 5.000 eura, a onda službena statistika pokaže da prema sklopljenim ugovorima taj kvadrat nije iznad 2.500 eura. pa tko to onda laže, koje to cifre upisuju u ugovore, koja to banka daje kredit bez provjera..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?