Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li autentična?

Objavljena snimka brutalnih ubojstava ISIL-ovaca u Mosulu

Mosul
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
13.07.2017.
u 23:36

Na snimci muškarci u uniformama bacaju nenaoružanog čovjeka sa stijene i zatim pucaju u njegovo nepokretno tijelo.

Iračka vlada objavila je da istražuje videosnimku koja navodno prikazuje vojnike koji ubijaju militante Islamske države ulovljene u Mosulu, prenosi u četvrtak BBC. 

Na snimci muškarci u uniformama bacaju nenaoružanog čovjeka sa stijene i zatim pucaju u njegovo nepokretno tijelo.  Glasnogovornik iračkog ministarstva unutarnjih poslova rekao je da će oni koji su odgovorni za taj čin odgovarati ako se pokaže da je snimka autentična. 

Skupine za ljudska prava naglasile su da su primile nekoliko svjedočanstava o mučenjima i egzekucijama u Mosulu, piše BBC. Irački premijer u ponedjeljak je objavio pobjedu u Mosulu nakon borbe duge 9 mjeseci poslije koje su ostale ruševine, tisuće mrtvih civila i 920 tisuća izbjeglica. 

Vojska i dalje čisti dijelove Starog grada u kojem se, prema zapovjednicima koalicije pod vodstvom SAD-a, nalazi još par stotina militanata.  

Komentara 16

LA
lakočemo
02:27 14.07.2017.

stvarno kako su mogli,trebali su ga spustiti lagano pa onda izresetati...

DU
Deleted user
07:27 14.07.2017.

Nakon svega šta su radili zar zaslužuju milost??? Samo zaslužuju metak u čelo bez mogućnosti pomilovanja. Ni jedan od njih nije da nema krvi na rukama niti jedan od njih nije da nije ubio nevinog i nenaoeuzanog čovjeka. Prema tomeome tko se sad to buni zbog njih i njihovih prava. Treba se riješit ološa.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:27 14.07.2017.

ovo je u najmanju ruku cudno. Pisete o snimci, koje nigdje nema....sutra cete pisati da su istu napravili ruski hakeri????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije