Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remetio javni red
Povratak na članak

Uhićen ubojica Isabelle Todorović? Otprije poznat policiji, nedavno izašao iz zatvora

Tužiteljstvo je potvrdilo da su uhitili Latinoamerikanca i da ga istražuju zbog ubojstva

Komentari 6

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:51 05.02.2018.

Izabela je imala part time posao koji joj je nazalost dosao glave. A u Svicarskoj su javne kuce legalne, samo je to sramota, iako bi tamo bila sigurnija. Pitajte anticenzuru ili kako se vec danas zove.

VL
PU
paul-umpe
10:31 05.02.2018.

Jako puno djevojaka u CH zeli zivjeti na visokoj nozi.Buduci da su frizerke prodavacice ...i nemaju veliku placu vezu se za opasne tipove.Poznato je da u Zürichu frizerke daju svoj telefon potencijalnim musterijama.Zive s roditeljima a imaju dodatno iznajmljenu garsonjeru gdje zarađuju novac sa strane.

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
17:22 05.02.2018.

Mnogo, bre, važna "vest" za Hrvatsku. Ne procjenjivo.

VL
BU
Bubra
10:47 05.02.2018.

Droga, nazalost!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.