Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom pružanja liječničke pomoći

Incident u Šibeniku: Vrijeđao zdravstvene djelatnike pa prema njima bacio stakleni stolić

Hitna pomoć/Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
21.02.2024.
u 20:58

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku, navodi policija

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je o slučaju prisile prema zdravstvenim radnicima koji se dogodio 16. veljače oko 9 sati u Žaboriću. Naime, policija ističe kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom osumnjičenim za prisilu prema 42-godišnjakinji, 19-godišnjakinji, 56-godišnjakinji i 39-godišnjaku. 

Osumnjičeni je, kako je policija opisala, u obiteljskoj kući u kojoj boravi, tijekom pružanja liječničke pomoći od strane djelatnika HMP Šibenik, koji su uredovali temeljem poziva 63-godišnjaka, sprječavao oštećene u obavljanju njihove zdravstvene djelatnosti na način da ih je vrijeđao raznim pogrdnim riječima, nakon čega je u pravcu zdravstvenih djelatnika bacio stakleni stolić. U incidentu nitko nije ozlijeđen.

"Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", navodi policija. 

GALERIJA U Sarajevu odali počast Navaljnom: Izbio incident, muškarac uništio njegovu fotografiju

Hitna pomoć/Ilustracija
1/17

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije