Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje slučaj

Incident kod Slavonskog Broda: Načelniku probušili gume i na kući mu išarali: 'Šokac – komunjara'

Načelniku Bukovlja Davoru Petriku probušili gume i obiteljsku kuću išarali sprejom
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/12
28.05.2021.
u 12:20

– Žena je jutros prva izašla na posao i vidjela napisani grafit. Izbušene su mi sve četiri gume na Mazdi i to ne jednom, nego više puta – ističe načelnik Davor Petrik

Kad je načelnik općine Bukovlje Davor Petrik (SDP) u petak ujutro izašao iz svoje obiteljske kuće, imao je što vidjeti. Nepoznati počinitelji probušili su mu sve četiri gume na automobilu, a obiteljsku kuću išarali sprejom, ostavivši natpis: "Šokac – komunjara".

Policija je u ovome općinskom središtu nedaleko od Slavonskog Broda obavila očevid, a očekuje se i pregled nadzornih kamera na kući.

– Žena je jutros prva izašla na posao i vidjela napisani grafit. Izbušene su mi sve četiri gume na Mazdi i to ne jednom, nego više puta. Ustao sam, obukao se, izišao i pogledao. Ništa, to je kampanja HDZ-a. Čak se i protukandidat pojavio i rekao da su i njemu nudili da si to sam napravi – rekao je Petrik.

Iz policije su izvijestili kako je u petak ujutro oko 7 sati u operativno-komunikacijskom centru zaprimljena dojava o oštećenju obiteljske kuće i automobila na području općine Bukovlje.

– Policijski službenici izlaskom na mjesto događaja potvrdili su istinitost dojave. U tijeku je očevid te daljnji rad policijskih službenika u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti događaja – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

U nedjelju, 30. svibnja, Petrik će se u drugom krugu lokalnih izbora boriti za novi mandat na mjestu načelnika općine Bukovlje.

Petrik je zajednički kandidat koalicije koju čine SDP, HNS – Liberalni demokrati i HSS, dok njegova protukandidata Igora Đakovića podržavaju HDZ i HSP.

U prvom krugu u tijesnoj borbi Đaković je osvojio 46,61 posto glasova, a Petrik 45,87 posto glasova. 

Načelniku Bukovlja Davoru Petriku probušili gume i obiteljsku kuću išarali sprejom
1/12

Komentara 19

DU
Deleted user
12:30 28.05.2021.

Pa u SDP-u je, jasno je što je. Ne treba zato šarati zid.

Avatar JureXT2
JureXT2
12:43 28.05.2021.

To je on sam sebi napisao i izbusio da dodje u novine 😀. Sala, mislim kao desnicar da to nije potrebno i tko god da je ucinio treba osuditi!

GR
gravitacija
13:00 28.05.2021.

Bolje i omunjara nego staša ili etnik. Komunjare su bar bili na strani pobjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije