Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Čović:

'Inauguracija je bila izvrsna. Pozvali smo Grabar-Kitarović u Sarajevo'

Dragan Čović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
17.02.2015.
u 10:00

- Poruke izrečene tijekom inauguracije bile su snažne, uravnotežene i mislim da su odgovarale poziciji svih nas iz BiH - rekao je Čović.

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović u intervju Dnevnom Avazu kazao je da je svečanost inauguracije hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović bila "izvrsna".

- Poruke izrečene tijekom inauguracije bile su snažne, uravnotežene i mislim da su odgovarale poziciji svih nas iz BiH koji su bili nazočni - rekao je Čović koji je u Zagrebu bio zajedno s druga dva člana Predsjedništva BiH.

Predsjednica dobila poziv u Sarajevo

Čović smatra da put BiH prema euroatlantskim integracijama vodi "preko Zagreba" i da im Hrvatska na tome putu može biti od velike pomoći.

- Zadovoljan sam susretima i razgovorom koje smo nas trojica članova Predsjedništva BiH imali s gospođom Grabar-Kitarović. Dobila je poziv od nas trojice da se vrlo brzo susretnemo u Sarajevu - zaključio je Čović.

>>Hoće li BiH ikada dočekati nacionalni ponos kakav je bio na inauguraciji u RH?

>>Norveški kralj čestitao 'gospodinu' Kolindi Grabar-Kitarović

Komentara 10

MA
Malenkost
11:47 17.02.2015.

Okreni se okol sebe u svojoj BiH i uvidi bjedu koja tamo vlada. Gnjev siromaha Vas treba pomesti jer ste svi na balkanu isti - Mito korupcija namjestaljke svega. Sad je jasno da je HR i svi istocno od nje tipicni Balkan.

19
1995josip
10:16 17.02.2015.

Puno bude pomogla Hrvatima u BiH da ostanu živjeti na svojim stoljetnim ognjištima .

MZ
ma zamisli
12:12 17.02.2015.

Tuđ. slao lovu u BH,Band. slao lovu u BH,pa onda će valjda i KGK poslati koju milju našima (pljuc) u BH. Da se ne zaboravi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije