Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskače PPD

INA sutra obustavlja plin Petrokemiji

Petrokemija
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
17.01.2018.
u 15:20

Iz tvrtke se ističe kako je uprava Društva, uz suglasnost Nadzornog odbora, poduzela operativne mjere kojima je osigurala da drugi dobavljač prirodnog plina

Ina d.d. će sutra, 18. siječnja 2018. obustaviti opskrbu prirodnim plinom Petrokemiji d.d. zbog problema s naplatom dosad isporučenih količina - priopćeno je iz kutinske Petrokemije.

Iz tvrtke se ističe kako je uprava Društva, uz suglasnost Nadzornog odbora, poduzela operativne mjere kojima je osigurala da drugi dobavljač prirodnog plina, Prvo plinarsko društvo, preuzme isporuku svih potrebnih količina prirodnog plina za nesmetani rad tvornice u narednom razdoblju od sedam dana.

"Proizvodnja i isporuka mineralnog gnojiva će teći nesmetano u količinama i dinamici kako je dogovoreno s kupcima. Isto tako osigurane su i ostale sirovine za podmirenje proizvodnje. Uprava će tijekom sljedećih sedam dana dati nove informacije oko stanja u Društvu." - priopćeno je iz kutinske tvornice mineralnih gnojiva.

Petrokemija
1/7

Komentara 3

PR
propalismoFranjoskroz
18:07 17.01.2018.

Pojelo se, popilo se, kad tad netko mora platiti račun.Nevjerovatno je da je skoro 30 godina od raspada socijalizma ovaj dinosaur nastavio živjeti kao da se ništa nije desilo.Do sada.....

AN
antonelić
20:13 17.01.2018.

ako vlada izda jamstva za plin petrokemiji ( kao što se očekuje ) , da li se to jamstvo pribraja hrvatskom javnom dugu olo se možebitno odbija ( trenutni javni dug je 310 milijardi kunjara ) ...

DE
deda1234
16:56 17.01.2018.

E kad nema todorica da placa plin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije