Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi na ulicu

Imao je slomljenu čeljust i ozlijeđenu šapu, ali uspješno se oporavio

William
Foto: Privatni album
1/3
11.12.2015.
u 19:40

William je vrlo brzo postao pravi kućni mačak, jedino nema kuću u koju bi se stalno uselio

Mačak William pronađen je na zagrebačkoj Knežiji ozlijeđen. Operiran je i kod tete čuvalice sanja novi dom.

Nakon života na ulici, na kojoj su mu slomili čeljust i ozlijedili šapu, William se potpuno oporavio. Postao je prava kućna maca, krasi ga pristojnost, velika je dobrica i maza, ali i dobar učenik. Vrlo brzo naučio je sve što jedan mačak sa stavom treba znati. Često stisnuta nosa uz prozor pogledom prati prolaznike i čeka da netko skrene u njegov privremeni dom, da dođe po njega i povede ga kući. William sanja svoje ljude, koji će ga maziti i brinuti se o njemu do kraja života.

Ima još malo vremena, jer uskoro više neće imati ni privremeni dom. Njegova teta čuvalica, njegova dobra vila, odlazi na daleki put. William ne želi na ulicu, a teško da bi na njoj dugo i preživio, jer tko zna bi li se više snašao. Ako mu možete pomoći, makar s privremenim smještajem, javite se Suzi, info@suza.hr, tel. 060404044, ili na mobitel 098/17-24-210.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije