Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDERS O TRUMPU

'Imamo predsjednika koji je patološki lažac'

Bernie Sanders
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.11.2018.
u 08:25

Umjesto da ujedinimo američku naciju, on nas dijeli po boji kože, po porijeklu, po vjeri, rodu, spolnoj orijentaciji, rekao je.

Bivši kandidat za demokratsku predsjedničku nominaciju Bernie Sanders nazvao je predsjednika Donalda Trump patološkim lašcem i u pobjedničkom govoru nakon reizbora za senatora osudio njegovu rasističku politiku. 

"Imamo predsjednika koji je patološki lažac i radi nešto što nijedan predsjednik u mom životu nije radio", rekao je Sanders, senator iz Vermonta, uz povike odobravanja svojih pristaša

"Umjesto da ujedinimo američku naciju, on nas dijeli po boji kože, po porijeklu, po vjeri, rodu, spolnoj orijentaciji", rekao je. 

"Naš je posao da tom predsjedniku kažemo da nećemo tolerirati politiku koja je rasistička i homofobna", rekao je Sanders, najistaknutiji predstavnik američke ljevice u Senatu, koji je večeras u to tijelo izabran treći put. 

Ključne riječi

Komentara 8

MO
morejeslano
08:31 07.11.2018.

Sramota večernji!! Opet dosadna ljevičarska propaganda.

TT
TTjac
11:46 07.11.2018.

Divide et impera. No, na kraju društvo podjeljeno temeljem rase, vjere, nacije...svega što ne ovisi o našem izboru, već dobivamo rođenjem, postaje jalovo i urušava se samo od sebe. To je toliko puta dokazano u praksi, da samo totalni idioti i dalje zagovaraju takve podjele.

DU
Deleted user
09:01 07.11.2018.

Ovaj lik je totalno skrenuo. Najbolje da si proizvede seriju istih robota koji ce svi biti isti a upravljat ce s njima pomocu daljinskog upravljaca. Nego sta se dogodilo s onom ljevicarskom propagandom da raznolikosti obogacuju ? Ma neka laprdaa ,tko ga uopce slusa. Serni Sranders....👎🏾

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije