Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATIVA

I udruge mladih moći će tražiti novac od Varaždinske županije

mladi
MARKO JURINEC / PIXSELL
03.01.2011.
u 16:03

Ispravljeni su obrasci za prijavu na javne pozive, koji im dosad to nisu omogućivali

I udruge mladih iz Varaždinske županije moći će se prijavljivati na javne pozive za financiranje udruga od županijskog interesa. Obznanio je to na sjednici Savjeta mladih Varaždinske županije njegov predsjednik Hrvoje Kovač. Naime, dosad u obrascima za prijavu na javni poziv nije postojala posebna rubrika, koja bi se odnosila na udruge mladih. Savjet je stoga predložio nove obrasce te je to ispravljeno.

Mnogi ne shvaćaju svoju ulogu

Član Savjeta Tomislav Kostanjevac dodao je da je organiziran sastanak vijeća učenika osnovnih i srednjih škola s područja županije. Naime, kaže, uočena je potreba za ustrojavanjem Županijske koordinacije vijeća učenika, jer mnogim učenicima i školama nije jasna njihova uloga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije