Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duhovna obnova

I Paolo Coelho u redu za Sudčev seminar

sudac
Robert Anić/Pixsell
03.07.2010.
u 11:39

Sudac je Coelhu darovao svoju likovnu monografiju, a pisac mladom svećeniku svoj najnoviji roman "Pobjednik umire sam".

I poznati pisac Paulo Coelho bi na seminar duhovne obnove vlč. Zlatka Sudca. Objavio je to Sudčev internetski portal, pišući kako su se Sudac i slavni pisac susreli ove godine na blagdan sv. Josipa u ausrijskom dvorcu Melku.

"Slavni brazilski pisac Paulo Coelho dan svoga sveca zaštitnika obilježava na doista osebujan način: na blagdan sv. Josipa već tradicionalno ugošćuje stotinjak ljudi - prijatelja, ali i osoba koje još ne poznaje, no cijeni njihov rad. Ove je godine među njegovim gostima u prekrasnome dvorcu ponad austrijskoga Melka bio i velečasni Zlatko Sudac", piše portal velecasnisudac.com.

Dodajući da je Sudac Coelhu darovao svoju likovnu monografiju, a pisac mladom svećeniku svoj najnoviji roman "Pobjednik umire sam".

"Pritom je Coelho izrazio želju da dođe u Hrvatsku na jedan od seminara duhovne obnove Zlatka Sudca", piše portal, no kada će se to dogoditi nitko ne zna, jer su mladom karizmatiku zabranjeni seminari duhovne obnove po cijeloj Hrvatskoj, pa će i slavni Coelho morati stati u red od nekoliko desetaka tisuća Sudčevih štovatelja koji čekaju da biskupi "odblokiraju" toga popularnog svećenika.

Komentara 56

OB
-obrisani-
12:27 03.07.2010.

Interesantno U svakoj \' drzavi \'\' imaju \'\' sudca \'\' i ovdje di ja zivim imamo takvog jednog, rastavio se ima djete na novo se ozenio pucao je zivotinje iz svoje spavace sobe toliko o svecenicima i njihovoj karismi. Nisamsam za JET-SET svecenike ni malo mi se ne svidaju

MR
mravac
11:07 04.07.2010.

Nije ovo rezervni kristuš To je tipična lopina,koja obmanjuje naivce i tipove kao koltrina sa veliko \" U\" srcu. Farizeji drugo ništa i ne rade samo studiraju kako oprati naivce.!

OB
-obrisani-
14:28 03.07.2010.

Za petnaestak dana dolazi u Sloveniju poznati katolički karizmatik, otac James Manjackal, bilo bi dobro da odvojiš par sati za sebe. Mir s tobom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije