Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njih čak 20

I kenijski političari otputovali na Svjetsko prvenstvo, narod bijesan

Millicent Omanga
Foto: Facebook/Privatan album
1/2
12.07.2018.
u 15:24

Mnogi Kenijci, međutim, misle da se radi o bacanju novca. U zemlji je prosječna plaća 150 dolara

Kenijska javnost ljutito je reagirala na informaciju da je 20 parlamentarnih zastupnika otputovalo na utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji na trošak poreznih obveznika, prenosi BBC

Oni će ondje gledati četiri utakmice, uključujući finale. Procjenjuje se da troškovi putovanja i dvotjednog boravka u Rusiji iznose stotine tisuća američkih dolara

Možda bi to prošlo i ispod radara da zastupnici sami nisu objavljivali selfieje snimljene na stadionima. 

Senatorica Millicent Omanga tako je na svoj Facebook profil postavila fotografije sebe u hrvatskom dresu i u društvu s hrvatskim navijačima prije utakmice s Engleskom i izgledalo je kao da se dobro zabavlja.

Ministar sporta Rashid Echesa branio se riječima da je odobrio putovanje za samo šestero zastupnika s ciljem da saznaju kako se organiziraju velika sportska natjecanja. 

Kenija nema nikakvog uspjeha u nogometu, ali je jedna od najuspješnijih atletskih nacija i kandidirala se za domaćinstvo svjetskog prvenstva u atletici 2023

Mnogi Kenijci, međutim, misle da se radi o bacanju novca. U zemlji je prosječna plaća 150 dolara

Poznati na utakmici: U Moskvi Plenković, Cetinski, Horvatinčić...

Millicent Omanga
1/23

Komentara 1

AI
airbender
18:56 12.07.2018.

nije samo to u Keniji, pogledajte nasu zemlju, koliko očeva je slusalo utakmice ispred birtije na radiju, jer doma nemaju tv, a mozda dobiju pivo ispred ducana, jer doma ima jedva mlijeka. a vladajuci idu avionima u ruske VIP lože. uvijek u kapitalizmu oni koji vladaju su jaci, bogatiji i jednakiji od drugih... ili cekaj jel to bio komunizam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije