Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA MU ČAST

Hvalevrijedan potez konobara iz Splita: Prolazio kraj auta s razbijenim staklom, evo što je učinio

Oštećen auto u Splitu
Foto: Dalmacija danas
1/4
11.03.2024.
u 13:11

Konobar iz Splita dokazao je da još ima dobrih ljudi

Olujno jugo poharalo je Dalmaciju, a u Splitu su zabilježeni udari vjetra do 105 kilometara na sat. Vjetar je nosio sve pred sobom, a 'stradao' je  i jedan automobil koji je bio parkiran ispred splitske zgrade poznate kao 'Muslimanka', piše Dalmacija danas. 

Što je točno palo na njega, nije poznato, no konobar koji je ujutro išao na posao nije okrenuo glavu kad je vidio rupu na vjetrobranskom staklu. S obzirom da je padala kiša, zalijepio je oštećenje, a vlasniku automobila je ostavio poruku da je to učinio da mu kiša ne načini još veću štetu i tako dokazao da ima dobrih ljudi. 

Oštećen auto u Splitu
1/4

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
14:19 11.03.2024.

bravo za konobara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije