Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILO NALETJELO NA MINU

Humanitarac iz Zagreba Andro Fabijanić poginuo u Ukrajini

Andro Fabijanić
Privatni album
16.09.2022.
u 08:41

Tužnu vijest iz Ukrajine potvrdili su Fabijanićevi prijatelji na društvenim mrežama. Mladić iz Zagreba često je pomagao u humanitarnim akcijama

Andro Fabijanić (29), mladi Hrvat koji je humanitarnim radom pomagao ukrajinskim obiteljima i braniteljima, stradao je u Ukrajini. Poginuo je u utorak u vozilu koje je naletjelo na minu dok su prevozili sanitarni materijal za ukrajinske vojnike. Fabijanić se ovih dana trebao vratiti u Hrvatsku, već je imao kupljenu kartu, piše Novi list.  

Fabijanić je često sudjelovao u humanitarnim akcijama, pomagao je u evakuaciji ukrajinskih obitelji u Europu. Pomagao je ukrajinskoj udruzi "Za heroje" dostavljajući medicinsku pomoć ukrajinskim braniteljima. 

Njegovi prijatelji potvrdili su tužnu vijest na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 9

JA
Jania
08:52 16.09.2022.

Tragedija. Počivao u miru Božjem!

Avatar Behemot
Behemot
10:12 16.09.2022.

Šteta momka, pogledao sam sada njegov fb profil, kao fitness treneru mu se uslijed korone smanjio obim posla pa je pokušao biti koristan na drugom mjestu ..

MA
marta22
10:38 16.09.2022.

Neka mu je vječna hvala i slava! Počivao u miru Božjem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije