Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAUČIO IH PAMETI

Htjele urinirati na prilazu ispred kuće, no nisu se nadale ovakvoj reakciji vlasnika

djevojke
Foto: Screenshot
1/3
09.03.2020.
u 10:51

Budući da u blizini nisu imale toalet, a očito nisu mogle više trpjeti, djevojke su se odlučile olakšati na prilazu jedne kuće iza automobila koji je ondje bio parkiran. Međutim, nisu znale da ih vlasnik gleda...

Da sila ne pita, uvjerili su se sigurno svi mnogo puta, a u takvoj situaciji našle su se i dvije djevojke koje su se vraćale iz izlaska.

Budući da u blizini nisu imale toalet, a očito nisu mogle više trpjeti, djevojke su se odlučile olakšati na prilazu jedne kuće iza automobila koji je ondje bio parkiran.

Jedna djevojka već se skinula, čučnula i počela urinirati, a druga je tek to planirala učiniti.

No, onda se iza njih našao vlasnik kojemu se nije svidjelo što djevojke rade na njegovu prilazu. Uzeo je crijevo za vodu i počeo prskati djevojke.

– Hej, gdje vi živite? Mogu li tamo pišati? – upitao ih je vlasnik kuće dok su djevojke vrišteći bježale. Njegova reakcija izazvala je oduševljenje na internetu, no neki ipak smatraju da je bio prebrutalan.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:55 09.03.2020.

Mogao je pricekati da se popiske a onda sve oprati mlazom vode i gotovo

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:02 09.03.2020.

Da je taj isti vlasnik to napravio vlasnicima pasa ili ne daj Bože samim psima, proglasili bi ga luđakom i manijakom!

JU
jujo1
11:45 09.03.2020.

U takvoj situaciji nije normaln sto je napravio djevojkama.Mozda ce se i on nekad naci u takvoj situaciji.Na takvo nesto ne misli. Ludjak !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije