Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RIJEČKOM PODRUČJU

Hrvatsku pogodio novi potres: 'Uf, baš je jako treslo, čulo se poput eksplozije'

EMSC
EMSC
24.03.2024.
u 10:26

Prema početnim informacijama EMSC-a, potres je bio jačine 4.0 prema Richteru, no naknadno su smanjili magnitudu i ona je trenutno procijenjena na 3.4.

Hrvatsku je u nedjelju, oko 10:21, pogodio novi potres. Prema početnim informacijama EMSC-a, potres je bio jačine 4.0 prema Richteru, no naknadno su smanjili magnitudu i ona je trenutno procijenjena na 3.4.

Epicentar potresa bio je 17 kilometara istočno-jugoistočno od Rijeke, odnosno 11 kilometara sjeverno-sjeverozapadno od Crikvenice. Prema prvim podacima, epicentar je bio na dubini od 5.3 kilometra.

Na aplikaciji EMSC-a u prvih 10-ak minuta javilo se više stotina građana koji su osjetili podhrtavanje. "Čula se tutnjava i zatreslo je", "Jaka eksplozija i nakon toga podrhtavanje", "Uf, baš je jako treslo", "Dva bučna udara, osjetila se vibracija. Bez rušenja stvari ili ostalih oštećenja", "Kratko, ali žestoko", pišu građani.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Pogledajte kako je izgledao Zagreb nakon razornog potresa

EMSC
1/22
Ključne riječi

Komentara 3

NE
Neretva93
10:45 24.03.2024.

Pred izbore,Hrvatska se cijepa na mi ili oni. 😁

AB
Abdalonim
11:28 24.03.2024.

Kad naglo zahladi ili zatopli, uvijek negdje drmne. Očekivano već.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
11:13 24.03.2024.

Ako netko nije ostavio komentar na EMSC, neka ga obavezno ostavi, čak i ako nije ništa osjetio. I psihijatri moraju nešto raditi u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije