Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hrvatska policija kaznila vozača vlade Srbije: 'To je provokacija'

Linta je danas krenuo prema Livnu u Bosni i Hercegovini
12. listopada 2018. u 16:30 60 komentara 4543 prikaza
Policija/Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvatska policija zaustavila je u petak ujutro zanimljivo vozilo koje su pratili još od granice sa Srbijom.  

Otvorenje Lidla u Srbiji Stigao i Vučić VIDEO Otvoren Lidl u Srbiji: Pomama za piletinom od 7,5 kn, evo što je još jeftinije

Zaustavljeno vozilo u vlasništvu je vlade Srbije u kojem se nalazio predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regiji Miodrag Linta, a nakon obavljenog posla, policija je vozaču naplatila kaznu od 40 eura, piše Telegraf

Željko Đekić, novinar lista Srpsko kolo priopćio je kako je vozaču rečeno da je auto praćen od granice i da je uočeno da se dulje vrijeme kretao u lijevoj, pretjecajnoj traci. 

Linta je danas krenuo prema Livnu u Bosni i Hercegovini.

kune Dolijali prevaranti 'Dajte novac i sredit ćemo vam mirovinu...'

- Putovao sam za Livno. Nakon pregleda putovnice na graničnom prijelazu Bajakovu službenik u kućici javio je Veleposlanstvu Srbije da smo ušli u Hrvatsku i nastavili smo put. Negdje kod Slavonskog Broda odjednom se pojavio presretač - rekao je Linta za Dnevnik.hr. Dodao je da je njegov vozač vozio znatno manje od dopuštenih 130 km/h pa im nije bilo jasno zašto ih je policija zaustavila. 

- Policajac nam je rekao da su nas pratili od granice i da smo vozili po lijevoj pretjecajnoj traci, a nismo - rekao je Linta, zaključivši da je to "bila provokacija hrvatske policije".

 

 

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas

 • tramontana:

  Linta je svoj lik i djelo stavio u službu blaćenja HR. Davno je trebalo dodati Vulinu i Lintu, tako da mu vožnja HR bude samo san.

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Srbijanac se pravio Englez pa vozio u pogrešnoj traci.Malo su mu naplatili.

 • kamenjar0404:

  I vi pustili ovo nemoralno stvorenje koje mrzi Hrvate i Hrvatsku,koji 25 godina napada Hrvate u Hrvatsku!!!! Stvarno nemate ni pameti ni srama !!!!!