Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepropisna vožnja

Hrvatska policija kaznila vozača vlade Srbije: 'To je provokacija'

Policija/Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.10.2018.
u 16:30

Linta je danas krenuo prema Livnu u Bosni i Hercegovini

Hrvatska policija zaustavila je u petak ujutro zanimljivo vozilo koje su pratili još od granice sa Srbijom.  

Zaustavljeno vozilo u vlasništvu je vlade Srbije u kojem se nalazio predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regiji Miodrag Linta, a nakon obavljenog posla, policija je vozaču naplatila kaznu od 40 eura, piše Telegraf

Željko Đekić, novinar lista Srpsko kolo priopćio je kako je vozaču rečeno da je auto praćen od granice i da je uočeno da se dulje vrijeme kretao u lijevoj, pretjecajnoj traci. 

Linta je danas krenuo prema Livnu u Bosni i Hercegovini.

- Putovao sam za Livno. Nakon pregleda putovnice na graničnom prijelazu Bajakovu službenik u kućici javio je Veleposlanstvu Srbije da smo ušli u Hrvatsku i nastavili smo put. Negdje kod Slavonskog Broda odjednom se pojavio presretač - rekao je Linta za Dnevnik.hr. Dodao je da je njegov vozač vozio znatno manje od dopuštenih 130 km/h pa im nije bilo jasno zašto ih je policija zaustavila. 

- Policajac nam je rekao da su nas pratili od granice i da smo vozili po lijevoj pretjecajnoj traci, a nismo - rekao je Linta, zaključivši da je to "bila provokacija hrvatske policije".

 

 

Ključne riječi

Komentara 59

TR
tramontana
17:06 12.10.2018.

Linta je svoj lik i djelo stavio u službu blaćenja HR. Davno je trebalo dodati Vulinu i Lintu, tako da mu vožnja HR bude samo san.

Avatar rubinet
rubinet
17:12 12.10.2018.

Srbijanac se pravio Englez pa vozio u pogrešnoj traci.Malo su mu naplatili.

KA
kamenjar0404
17:11 12.10.2018.

I vi pustili ovo nemoralno stvorenje koje mrzi Hrvate i Hrvatsku,koji 25 godina napada Hrvate u Hrvatsku!!!! Stvarno nemate ni pameti ni srama !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije