Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE SRETNIH DOBITNIKA

Hrvati osvojili po više od pola milijuna eura: 'Nisam uspjela zaspati od uzbuđenja'

Loto
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
27.12.2023.
u 16:42

Bližnji dobitnika iz Vukovara pomogli su mu ponovno provjeriti listić kako bi se uvjerili da je upravo on sretni dobitnik, nakon čega je uslijedilo zajedničko veselje

Dvoje igrača Lota 7, koji su 6. prosinca pogodili sedmicu, podignuli su svoje dobitke od 575.118,16 eura. Oboje su, kako je navela Hrvatska Lutrija, svoje sretne listiće uplatili na Tisku.

Dobitnica iz Zlatara odigrala je listić s četiri kombinacije, a jedna od šest odigranih kombinacija bila je sretna za dobitnika iz Vukovara. Oboje su sretne brojeve birali kombinirajući važne datume, poput rođendana i godišnjica, s nasumičnim brojevima.

"Igram skraćene sisteme i ponekad koristim opciju QuickPick“, rekao je dobitnik iz Vukovara koji je za svoj dobitak saznao provjeravajući teletekst stranice uz svoje najmilije.

VEZANI ČLANCI:

"Sa svojom obitelji sam, kao i obično, provjeravao rezultate na teletekstu, a kad sam shvatio da u jednoj kombinaciji imam pogođenu sedmicu ostao sam, blago rečeno, u šoku“ rekao je. Njegovi bližnji pomogli su mu ponovno provjeriti listić kako bi se uvjerili da je upravo on sretni dobitnik, nakon čega je uslijedilo zajedničko veselje. 

Višestruke provjere listića radila je i dobitnica iz Zlatara koja je putem interneta provjeravala izvučene brojeve pa se ugodno iznenadila.

"Naravno da sam se iznenadila, odmah sam obavijestila svoje bližnje koji su također ostali u pozitivnom šoku. A ja sam se samo smijala i taj dan nisam uspjela zaspati od uzbuđenja“, priznala je dobitnica.

VIDEO Ovo se rijetko viđa! Stotine automobila formiralo je ogromno božićno drvce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije