Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred kuće

Hitcima iz automatskog oružja smaknut srpski vijećnik u K. Mitrovici

16.01.2014.
u 08:46

Dimitrije Janićijević ubijen je poslije ponoći ispred svoje kuće

Noćas iza ponoći hitcima iz automatskog oružja ubijen je zastupnik u Skupštini općine Kosovska Mitrovica Dimitrije Janićijević (35), kandidat za gradonačelnika Sjeverne Mitrovice na nedavnim lokalnim izborima na listi Samostalne liberalne stranke, javljaju mediji u Srbiji.

Janićijević je ubijen ispred svoje kuće u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice u kojoj su Srbi u većini, a kako javlja dopisnik B92, u mitrovičku bolnicu doveden je bez znakova života. Motivi i počinitelj ubojstva za sada nisu poznati, a policija je blokirala dio grada u kojemu se zločin dogodio.

Mediji u Srbiji podsjećaju da u Kosovskoj Mitrovici ponovno rastu napetosti nakon što je Krstimir Pantić odbio stupiti na dužnost gradonačelnika Kosovske Mitrovice, nakon više pokušaja formiranja lokalnih organa vlasti i nakon dva kruga glasanja u tom gradu, ali i zbog neslaganja s ministrom bez lisnice zaduženim za Kosovo Aleksandrom Vulinom, zbog čega je podnio ostavku na mjesto zamjenika voditelja Ureda za Kosovo.

>>'Ne bih potpisao sporazum s Kosovom čak i da ga Skupština prihvati'

Komentara 2

WC
wolf_cro
10:10 16.01.2014.

I tako kreće možda novi rat... Povod je tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije