Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Histerija u BiH':

Šefica SDA žena najavila džihad na izborima. Stručnjak odgovorio citatom Ratka Mladića i objasnio: Hrvatski entitet vodio bi prema građanskoj BiH

08.06.2022.
u 14:23

Dotična dama zna bolje od mene što znači pojam džihad, da se radi o svetom ratu, o borbi za uspostavku ili očuvanje islamskog društva. Međutim, trebala bi znati i koje to konotacije budi kod nemuslimana. Ta objava ne ostavlja mjesta sumnji da se taj “sveti rat” odnosi na nevjernike unutar redova Bošnjaka, ali i svih ostalih koji nisu na Alahovu putu. Ja to ne mogu drukčije ocijeniti nego kao govor mržnje. Navod u kojemu kaže “Džihad nego što, prvo osobni, a onda svaki drugi” govori o tome da se tu ne radi samo o vjerskom kontekstu i zaštiti vjere, nego da je to poziv Bošnjacima na mobilizaciju za sveti rat protiv drugih u BiH.

Ključne riječi

Komentara 32

CI
ciglana14
14:30 08.06.2022.

Nije stvar u tome što Hrvati žele, jer je Europa izabrala da želi Islam i u Europi, a kamoli ga neće u BiH. Europa bi najradije da nema vjere uopće, ali ako i mora biti vjere, onda rađe islamske, samo da nije kršćanska. Sve će doći na naplatu, obraniti se od tog stava mogu tek pojedine zemlje kao Poljska ili Mađarska.

ŠI
Šiba
14:33 08.06.2022.

Čin očajnika a ne pravednika

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
14:43 08.06.2022.

Konačno da se o ovim temama progovori u RH, da Hrvati i ostali u RH vide u kakvom okruženju Hrvati i normalni Bošnjaci žive u BiH. Predsjednica žena SDA izjavila da su ovi izbori džihad! Hrvatu u Sarajevu koji je stavio adventski vijenac na vratio - nacrtan kalašnjikov. Stotine ovakvih incidenata se događa mjesečno, a sve uz podršku švapskog gubernatora nekakvog Šmita iz CDU (sestrinske stranke od HDZ).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?