Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na intervenciji i policija

HGSS intervenirao na otoku Visu: Kapetan skočio u more s litice pa se onesvijestio

HGSS u uvali Stiniva
HGSS
08.08.2022.
u 09:43

Pripadnici HGSS-a unesrećenog su predali hitnoj pomoći, a na intervenciju je izašla i policija

U uvali Stiniva na otoku Visu došlo je do incidenta tijekom vikenda zbog kojeg je na teren izašla viška ispostava HGSS-a.

S broda su dobili jako šture informacije, jer u samoj uvali nema signala za mobitel, a bilo je problema i s brodskom radiovezom, objavio je HGSS. 

Kada su stigli na teren, utvrdili su da je kapetan jednog turističkog broda skočio s litice u more te se onesvijestio.

Članovi ispostave Vis, odnosno sedam članova, s gumenjakom su krenuli u uvalu Stiniva. Kada su došli u uvalu, unesrećeni je došao k svijesti. Pripadnici HGSS-a prebacili su ga do uvale Rukavac gdje su ga predali hitnoj medicinskoj pomoći.

Na intervenciju je izašla i policija.

VIDEO: Teška nesreća na A4

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:54 08.08.2022.

Glomazna i skupa, šminkerska i, uglavnom samasebisvrha, HGSS (kao i oni rahni "centri", u Divuljama i dr.), još malo pa će mačke s drveća spuštati! Da im je proširit "jurisdikciju" na djelokrug Hitne? Možda da se ona djevojka neki dan njima javila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije