Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

HDZ nije do sada kontaktirao sa Željkom Markić

karamarko
Foto: Robert Anic/PIXSELL
06.12.2013.
u 22:00

U prostorima Matice hrvatske u Zagrebu je jučer održan okrugli stol na temu “Budućnost europske obrane”

Kada su Ivo Josipović, Zoran Milanović i Vesna Pusić poprilično agresivno izražavali svoje stavove, podcjenjujući one koji misle drugačije, ja sam se osjećao pozvanim da kažem da ću glasati “ZA” na referendumu o definiciji braka – istaknuo je danas čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko prije samoga početka okruglog stola na temu “Budućnost europske obrane” u prostoru Matice hrvatske.

Poručio je, također, da nije kontaktirao niti razgovarao sa Željkom Markić iz inicijative “U ime obitelji” ni o kakvoj suradnji. O europskoj su obrambenoj politici jučer govorili i članovi Europskog parlamenta Andrej Plenković i Arnaud Danjean, saborski zastupnik Davor Božinović te Zorislav Lukić i Marijan Kostrenčić iz Matice hrvatske.

Raspravljali su o budućnosti zajedničke europske sigurnosne politike te o tome što to znači za Hrvatsku.

>> Tomislav Karamarko: Nije vrijeme za referendum o ćirilici

Komentara 6

TI
tihomir91
09:17 07.12.2013.

Zašto imam osjećaj da HDZ nije stranka iz naroda i za narod ? Stalno ograđivanje od hrvatstva od seljaka od radnika i konačno od crkve samo tu konstataciju potvrđuje. Jeli HDZ stranka nekog kapitala ili direktora koji su tek podrijetlom hrvati ? Ako je tako onda nek se lijepo .... Znadete što sam htio reći.

ZD
zdepar
12:21 07.12.2013.

idealna slika za novog hrvatskog premijera !

Avatar eli974
eli974
12:47 07.12.2013.

vratite nam Milana Kujunđića u HDZ za presjednika stranke,ovaj kameleon će upropastit stranku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije