Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u Hangaru

Naši zaposlenici samo su upozorili mladiće, nije istina da su ih udarali

gay par
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
09.06.2017.
u 22:00

Prošle subote jedan posjetitelj kluba Hangar napisao je na Facebooku kako su ga četvorica zaštitaraa izvela iz kluba i počela tući uz povike "ovo radimo gayevima u Hrvatskoj". Priopćenjem su se sada oglasili i iz kluba.

“Zbog homofobnog konobara koji je odlučio da nije u redu biti sretan, četvorica zaštitara izvela su me iz kluba i počela tući po trbuhu i licu, uz povike “ovo radimo s gayevima u Hrvatskoj”, napisao je prošle subote jedan posjetitelj zagrebačkog noćnog kluba Hangar, inače Brazilac, na Facebook profilu tog kluba.

Tim je statusom zaposlenike kluba optužio da su ga u noći s petka na subotu prebili. U policiji su u međuvremenu potvrdili kako nisu dobili nikakvu prijavu o napadu, a iako im je trebalo gotovo tjedan dana, službenim priopćenjem oglasili su se i iz Hangara.

“Ne bi bilo ništa sporno, neovisno o tome što se radi o dva muškarca, da „poljubac“ zapravo nije bilo ponašanje koje je primjerenije intimnom okruženju. Naš djelatnik je na ponašanje dotičnih sasvim propisno reagirao kada je mladiću pojasnio da ne ljubljenju, već seksualnoj predigri kojoj su se prepustili, nije mjesto u klubu. I priča bi stala na tome da dotični nije verbalno napadao tog istog djelatnika”, navode u priopćenju u kojem su i opovrgnuli da su zaštitari bilo koga tukli. 

Komentara 3

BL
bljak007
22:44 09.06.2017.

Pedere u pederanu, lezbače u lezbanu, pa jednosmjernom kartom na naj udaljeniji otok.

JA
jajahs
23:15 09.06.2017.

a samo je htjeo pocuclat kolegi , a ovi fasisticki homofobi nisu dali..

DU
Deleted user
09:12 10.06.2017.

A ništa. Zbog toga navodno homofobnog konobara i prerevnih zaštitara Hrvatsku treba pod hitno izbaciti iz EU-a i UN-a i do daljnjega uskratiti joj sve kredite. Taj Brazilac jednostavno mora dobiti prikladnu zadovoljštinu, inače Hrvatska ostaje na stupu homofobnog srama za sva vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije