Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isplanirali sačekušu

Pojavio se novi video: 22-godišnji napadač brutalno je udario Mamića u potiljak

Napad na Mamića
Foto: YouTube screenshot
1/4
08.06.2017.
u 15:08

Napadač na Dinamova savjetnika je 22-godišnji Domagoj Ivelić, zvani Domić, koji je s još dvojicom istomišljenika pripremio sačekušu.

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić u srijedu je napadnut na rivi u Bolu na Braču o čemu svjedoče i snimke nadzornih kamera. Video snimljen iz drugog kuta otkriva svu brutalnost udaca kojeg je pretrpio Mamić, a nakon kojeg je pao u more.

– Nisam tražio nikakvu liječničku intervenciju iako se nisam osjećao baš dobro. I dalje se ne osjećam dobro, međutim vjerujem da će na kraju sve biti u redu. Boli me glava, u jednom trenutku bio sam izgubio svijest, ali srećom ljudi su me spasili i izvukli iz mora - izjavio je Mamić nakon napada.

 

Sportske novosti pišu kako je napadač na Dinamova savjetnika 22-godišnji Domagoj Ivelić, zvani Domić, koji je s još dvojicom istomišljenika pripremio sačekušu. 

Splitski Prekršajni sud u četvrtak je 22-godišnjem Bračaninu, nakon što je priznao napad, zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem te je pušten na slobodu.

Policija je sudu predložila istražni zatvor, a odluku o tome Prekršajni sud trebao bi donijeti u roku od 30 dana.

Komentara 70

DU
Deleted user
15:36 08.06.2017.

Udarac u potiljak, nesvijest žrtve i pad u more = pokušaj ubojstva, a ne prekršaj. Pravosudje= smijurija

09
09051972
15:31 08.06.2017.

Koja kukavica od covjeka. stvarno pič..ca. Ovako supacki udariti moze ljugavac.

DU
Deleted user
17:04 08.06.2017.

planirana akcija s pomagačima u pokušaju ubojstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije