Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomorska zanimanja

Hajdaš Dončić potpisao ugovore o stipendiranju zadarskih učenika

sinisa hajdas doncic stipendije (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
11.12.2012.
u 16:51

Učenici će mjesečno primati 800, a redoviti studenti 1200 kuna, uz uvjet da nakon završetka školovanja plove onoliko dugo koliko su primali stipendiju

Ministar pomorstva Siniša Hajdaš Dončić na Sveučilištu u Zadru potpisao je ugovor o stipendiranju s roditeljima 13 učenika Pomorske škole te s osam redovitih studenata Pomorskog odjela Zadarskog sveučilišta.

Podsjetio je da je on nastavio dobru praksu svog prethodnika Božidara Kalmete koja traje već šest godina i dala je rezultate povećanim interesom za pomorska zanimanja. Da su Hrvati časnički kadar koji plovi na svim kompanijama svijeta, potvrdio je pročelnik Pomorskog odjela Toni Bijelić, ističući da su trenutačno Hrvati kapetan, prvi časnik i upravitelj stroja na najvećem kontejnerskom brodu koji plovi svijetom.

Učenici će mjesečno primati 800, a redoviti studenti 1200 kuna, uz uvjet da nakon završetka školovanja plove onoliko dugo koliko su primali stipendiju.

>>Otvoren natječaj za 15 stipendista Virovitičko-podravske županije

 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:20 11.12.2012.

Poslije "iznenadnog snijega" i prometnog kolapsa, mislim da bi ministar prometa morao konačno smijeniti i samog sebe. Inače, jako mi se sviđa Hajdaš-Dončić frizura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije