Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela sredstava

Otvoren natječaj za 15 stipendista Virovitičko-podravske županije

filozofski fakultet,studenti,ffzg
Patrik Macek/PIXSELL
15.11.2012.
u 09:40

U Virovitičko-podravskoj županiji raspisan je javni natječaj za dodjelu 15 stipendija za novu 2012./2013. akademsku godinu

VIROVITICA – Virovitičko-podravska županija i ove je godine osigurala sredstava za dodjelu stipendija namijenjenih za 15 stipendista s prebivalištem na području virovitičko-podravske županije, a koji su redoviti studenti jednog od sveučilišnih studija u RH. Od ukupnog broja osiguranih stipendija za redovite studente prve godine sveučilišnog studija namijenjeno ih je pet, a jedna od njih već je namijenjena najboljem učeniku četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja. Deset stipendija dodjeljuje se za drugu i više godine sveučilišnog studija.

Župan Tomislav Tolušić temeljem članka 5.i 6. Odluke o stipendiji Virovitičko-podravske županije, otvorio je javni natječaj kojim će se iz proračuna županije izdvojiti sredstava za 15 stipendista s područja županije. Natječaj je otvoren s današnjim datumom, a u roku od 15 dana studenti mogu podnijeti prijavu poštom, s naznakom "Javni natječaj za dodjelu stipendija", na adresu Komisija za dodjelu stipendija Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33 000 Virovitica. Cjelovit tekst natječaja te dodatne informacije možete pronaći na internetskim stranicama Virovitičko-podravske županije na adresi www.vpz.hr s naznakom "Natječaji" ili telefonskim putem na broj 033/638-122 u Uredu za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije.

>> Grad dodjeljuje 36 studentskih stipendija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije