Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
43 stana

Grad Dubrovnik objavio poziv za davanje u najam stanova za mlade obitelji

Pogled na Dubrovnik sa Srđa
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
05.02.2022.
u 10:46

Javni poziv otvoren je 45 dana, zaključno do 22. ožujka 2022. godine

Grad Dubrovnik objavio je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za najam stanova u vlasništvu Grada, u Mokošici, za rješavanje stambenog pitanja mladih i mladih obitelji, priopćeno je u subotu.

U Javnog su pozivu 43 stana s pripadajućim garažnim i/ili parkirališnim mjestima u stambenima zgradama u Novoj Mokošici, a koje je Grad Dubrovnik izgradio u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja i u sklopu vlastitog strateškog projekta Dubrovačke stanogradnje.

Stanovi koji se daju u najam raspoređeni su prema veličinama u tri kategorije pa je 11 jednosobnih stanova namijenjeno mladim osobama ili mladim obiteljima do dva člana. Za mlade obitelji od tri do četiri člana dostupno je 18 jednoipolsobnih i dvosobnih stanova, dok je 14 dvoipolsobnih i trosobnih stambenih jedinica namijenjenih mladim obiteljima od pet i više članova, navodi se u priopćenju.

Katalog stanova odnosno lokacija i kvadratura stanova, pripadajući tlocrti, kao i obrasci, nalaze se na službenim stranicama Grada Dubrovnika www.dubrovnik.hr uz navedeni javni poziv.

Pozivom su, sukladno Odluci donesenoj na sjednici Gradskog vijeća 27. prosinca 2021., propisani uvjeti za ostvarivanje prava na podnošenje zahtjeva, rokovi i sva potrebna dokumentacija.

Javni poziv otvoren je 45 dana, zaključno do 22. ožujka 2022. godine, a za sve upite dostupna je mail adresa  dubrovackastanogradnja@dubrovnik.hr , priopći su iz dubrovačke gradske uprave.

VIDEO Prvi rezultati popisa: RH ima 3,888.529 stanovnika, to je čak 396.360 manje od 2011.!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije