Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žujin navijački punkt na Trgu bana Jelačića

Goran Navojec: Kad bih mogao, ostao bih danima zatvoren u Žujinoj Gajbi

Foto: PROMO
1/11
18.06.2021.
u 13:07

Omiljeno hrvatsko pivo pripremilo je nezaboravno iskustvo za svoje obožavatelje. Treba vam samo dobra volja i malo sreće jer Gajba nije na raspolaganju svim navijačima

Nogometna euforija ponovno je zahvatila ulice, uzbuđenje je u zraku. Utakmice se prate na svakom uglu, a najekskluzivnija fan zona nalazi se u samom centru grada, na Trgu bana Jelačića. Za nju je zaslužna omiljena Žuja. Pop-up prostor, Žujina gajba, je ekskluzivan, ograničen prostor predviđen za troje ljudi koji će utakmice pratiti uz omiljeno hrvatsko pivo, hranu po izboru te brojna druga iznenađenja.  

Autor popularnog serijala 'Kvart priča', Vid Juračić, se oduševio. 

„Žujina gajba je savršeno mjesto za pratit prvenstvo, pogotovo ako želiš neko novo iskustvo gledanja tekmi. Em imaš potpunu privatnost em si usred žiže! Ako dofuraš ekipu, nemre ne bit dobra atmosfera“, komentirao je. 

A složio se i radijski voditelj Daniel Bilić. „Čuo sam da u Češkoj postoji pivski spa. Da, kupate se u pivi. Kažu da poboljšava cirkulaciju, otvara pore, omeķšava kožu i daje tijelu vitamine... Ovo mjesto je najbliže pivskom spa što si možete zamisliti - uz ekipu i nogomet, naravno!“, rekao je Bilić. 

Ožujsko pivo je dugogodišnji prijatelj hrvatske nogometne reprezentacije i njezinih navijača te je ove godine lansiralo novu kampanju „Ostavi srce za Hrvatsku“. Jer kako igrači ostavljaju srce na terenu, navijači ga ostavljaju na trgovima, u kafićima, u svojim domovima, na stadionima. Žujina Gajba je mjesto na kojem i vi možete pokazati kako ostavljate srce za našu momčad. 

„Žujina Gajba je jedan predivan prostor, vrlo kreativan i inspirativan gdje se osim tekmi, može nešto i prigristi i popiti hladna Žuja. U Gajbi se ima što vidjeti, a nadam se da ćemo imati što vidjeti i što se tiče igre naše reprezentacije. Ovo je zaista fenomenalno. Kad bih mogao ostati zatvoren u tom prostoru nekoliko dana, ostao bih“, rekao je glumac Goran Navojec kad je zavirio u Gajbu. 

Za ulazak u Gajbu morate biti najbolji na nagradnom natječaju na službenoj Facebook stranici Ožujskog piva. Okupite ekipu od troje ljudi, svoj najglasniji navijački trojac, i pokažite što za vas znači vatrena atmosfera. Ekskluzivna mogućnost praćenja nogometnih utakmica u Gajbi bit će dostupna i korisnicima mobilne aplikacije Moja Žuja. 

Ključne riječi

Komentara 1

AB
abram
13:55 18.06.2021.

ja nisam bio, ali znam da bi ostao danima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije