Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Veliki misterij: Tko širi klevete i laži o drugu Vasi Brkiću?

Milijan Brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.04.2019.
u 08:29

Momčad koja pobjeđuje, ne mijenja se, staro je pravilo. Stoga, nikoga nije začudila informacija da je naša dika, počasni doktor Sveučilišta u Zagrebu, Dragan Čović, jedini kandidat za dužnost predsjednika HDZ-a BiH

SUBOTA, 20.4.

Nevjerojatna vijest stiže nam s Poljuda! Hajduk je konačno pobijedio Rijeku i utrpao joj četiri komada. Objektivna splitska publika sada očekuje da Hajduk za koju godinu osvoji i Ligu prvaka. Svaka čast igračima, ali prave su zvijezde opet bile na tribinama. Sjever, prigodno obučen u tradicionalnu crnu hajdučku boju, ispalio je niz rasističkih uspješnica i s njima i bengalkama podebljao HNS-ovu blagajnu.

NEDJELJA, 21.4.

Uskrs je i svi slave jedan od najvećih kršćanskih blagdana. Međutim, sudeći po naslovnicama, podjednako je velik događaj dubrovački odmor Ronalda i njegove djevojke. Sve smo saznali. Što se jelo, pilo, kako se curetak izbeljio djeci koja su molila autogram, tko ga je doveo do Grada, gdje je konačio, gdje je pokazivao trbušnjake i kako izgleda njegov avion.

Milijan Brkić
1/9

PONEDJELJAK, 22.4.

Neki kažu da je rat počeo na Maksimiru, pa je red da ga momci s tribina i završe. Prekrasna priča o bratstvu i jedinstvu, o suživotu i oprostu, stiže nam s hrvatskih prometnica, gdje su sjedinjeni, poput Bore i Ramiza, zbog nelegalnog uroda od 170 kila trave, u policijske ruke pali mladi poduzetnici Goran Hajduković Čupko, istaknuti BBB-ovac i njegov partner Dragan Pavlović, Delija. Ko nas bre zavadi!

UTORAK, 23.4.

Visoki stupanj razumijevanja regionalnih kriminalaca odavno je poznat, ali to je ništa prema jedinstvu koje je pokazao Centralni komitet HDZ-a, koji je na ispovijed pozvao istaknutog druga Milijana Brkića Vasu, koji je, kako tvrdi bulevarski tisak, malo skrenuo s linije i doveo u pitanje jedinstvo naroda i partije. Drug je saslušan i rekao je da nije kriv. Nije otkrio tko to širi klevete i laži o njemu. Veliki je to misterij.

SRIJEDA, 24.4.

Čekajte, kakav bi on bio ministar koji skrbi o državnoj imovini, kada se ne bi brinuo o svojoj? Kao da čovjek nema pravo kupiti zericu kućice uz more! Goran Marić je poznat kao skroman čovjek, pa ne čudi da mu u imovinskoj kartici stoji puno manja cijena vikendice, od one stvarne. Nije se čovjek htio hvaliti. Pa neće se valjda u Živogošću u kampu gurati pod šatorom s Pišonjom i Žugom!

ČETVRTAK, 25.4.

Svi su napali doktora Jusupa iz Obrovca i njegovu vjernu ljubu, pa mi nećemo. Cura je zbrinuta tamo gdje će se za nju najbolje brinuti, a neka vrsta pomoći, vjerojatno treba i doktoru. Pravo je pitanje kako je moguće da ratni heroj s očitim problemima godinama radi u onakvim uvjetima i kako je moguće da u ovoj zemlji najčešće nijedna institucija ne radi svoj posao.

PETAK, 26.4.

Momčad koja pobjeđuje, ne mijenja se, staro je pravilo. Stoga, nikoga nije začudila informacija da je naša dika, počasni doktor Sveučilišta u Zagrebu, Dragan Čović, jedini kandidat za dužnost predsjednika HDZ-a BiH. Uostalom, da se preostalim Hrvatima nešto tamo dogodi i da se negdje moraju skloniti, svi bi mogli stati u njegov skromni dom, koji je napravio žrtvujući se za boljitak hrvatskog naroda!

VIDEO Policija oduzela Torcidi transparente zbog dimnih kutija

Komentara 18

KO
komunikolog
10:43 27.04.2019.

Koje razočaranje za Ivaniševića i Lalića? Hajduk pobjeđuje a sa tribina se ne čuje po šumama i gorama. Kako to? Kako to? Netko ih sabotira?

Avatar OPG
OPG
12:00 27.04.2019.

Tko pakuje? Uvijek kriminalci iz , partija "drz lopova!

VH
volim.hrvatsku
15:35 27.04.2019.

Dragi toni , tko si ti da napises DRUG vaso brkic, jadan je tvoj odgoj ( to ti prvo roditelji nisu dali) , a o zavrsenom fakultetu da ne govorim.... razumijem jedino ako si diplomu dobio u kumrovcu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije