Naslovnica Sport HNL

VIDEO Policija otkrila razlog oduzimanja transparenata Torcidi, privedeno 26 osoba

Osim 38 dimnih kutija, pronađenih danas unutar transparenta na sjevernoj tribini, oduzeto je još 8 komada pirotehničkih sredstava. Nisu zabilježeni značajniji događaji narušavanja javnog reda i mira i oštećenja imovine – stoji u priopćenju policije.
21. travnja 2019. u 11:00 1 komentara 6303 prikaza
Torcida i transparenti
Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska
Pogledajte galeriju 1/5

Jučer smo pisali o tome kako su policajci Torcidi oduzeli transparente uoči susreta Hajduka i Rijeke zbog čega su ih navijači splitskog kluba "počastili" skandiranjem "Hrvatska policija, mito i korupcija", a policija je otkrila i razlog oduzimanja. 

Hajduk - Rijeka ŠTO JE PISALO? Torcidi zabranjeni transparenti: 'Hrvatska policija, mito i korupcija' odzvanjalo Poljudom

Također, uhićeno je i 26 osoba

>>> Pogledajte dimne kutije u transparentima Torcide

U transparentu su pronađene dimne kutije (38 komada), a policija je sve to i snimila. 

Torcida i transparenti | Autor : Policijska uprava splitsko-dalmatinska Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska

- Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je ukupno 26 osoba, najvećim dijelom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. Osim 38 dimnih kutija, pronađenih danas unutar transparenta na sjevernoj tribini, oduzeto je još 8 komada pirotehničkih sredstava. Nisu zabilježeni značajniji događaji narušavanja javnog reda i mira i oštećenja imovine – stoji u priopćenju policije. 

>>> Pogledajte dimne kutije u transparentima Torcide

 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • Avatar doog_kool
    doog_kool:

    Zasto im to oduzimati? Nek unesu zaoale i onda lagana kazna klubu 150000kn. Pa nek se klub brine o postupcima svoje navijacke grupe kad se tolko medjuaobno vole