Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viri iz kanalizacije

Google Street View pronašao klauna iz horora 'It'!

stvor,klaun
Foto: Google Street View -Twitter-profil
28.01.2014.
u 12:37

Kamera je zabilježila lice koje viri iz kanalizacije, a zapanjujuće podsjeća na jezivog Klauna iz popularne horor mini-serije ''It''

Google Street View dosad je ulovio mnogobrojne bizarne, nerijetko i smiješne prizore. No, ono što je danas zabilježio mnogima će utjerati strah u kosti.

Naime, kamera je uhvatila lice koje viri iz kanalizacije, a koje zapanjujuće podsjeća na jezivog Klauna iz popularne horor mini-serije ''It'' (Ono) snimljene po djelu Stephena Kinga. Lokacija na kojoj je Klaun snimljen nije objavljena javnosti, no nadamo se da nitko od slučajnih prolaznika nije bio te nesreće da uživo ugleda jezivo stvorenje!

>>Google Street View uhvatio trenutak kad ju je dečko ostavio!

Komentara 5

HE
Hellagood
12:46 28.01.2014.

Khm... koliko j znam, nije ''stvor'' nego ''Ono'' (It). A serija Klaun Ono.

TH
Thunderthigs Hoky
14:18 28.01.2014.

Ma daj Tatjana, možeš ti i bolje...

DA
davos24
15:59 28.01.2014.

To je Peđa Grbin poslije izlaska u Puli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije