Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačena na cestu

Google Street View uhvatio trenutak kad ju je dečko ostavio!

Google Street View
Google Street View/Imgur
30.05.2013.
u 22:45

Fotografija je postavljena na Reddit i Imgur uz objašnjene: "Google Street View zabilježio je veličanstven trenutak u kojem je moj prijatelj izbacio svoju novu djevojku iz kuće".

Gadan prekid veze može biti izrazito težak za psihičko stanje čovjeka, ali postaje još i teži kada vas u tom trenutku "uhvate" kamere Google Street Viewa pa onda taj trenutak ostane vječno zabilježen na internetu, piše Daily Mail.

Na taj način na internetu je završila fotografija djevojke koju je dečko ostavio prije nekoliko godina, a sada je cijeli svijet može vidjeti uz automobil pokraj kojeg se nalaze njezine razbacane stvari.

Fotografija je postavljena na Reddit i Imgur uz objašnjene: "Google Street View zabilježio je veličanstven trenutak u kojem je moj prijatelj izbacio svoju novu djevojku iz kuće". Identitet djevojke nije otkriven, onaj tko je postavio fotografiju na internet napisao je da je snimljena u Južnoj Kaliforniji.

>>Nevjerojatne destinacije dostupne putem Google Street Viewa

 

Komentara 1

DU
Deleted user
21:17 02.06.2014.

stavljanje ovakvih slika na internet je nakaradno do bola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije