Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve je zadirkivanje'

Golih grudi skakuće na stolici: Splićani komentirali viralnu turistkinju

Twitter
28.06.2023.
u 12:14

U lokalu u kojem je snimljena djevojka, kažu kako dolazi nekoliko dana i da je sve samo šala

Na snimci koja je jučer počela kružiti društvenim mrežama i danas se priča u Splitu. Na videu djevojka sjedi u fast foodu, a kad primijete da je netko snima, spusti haljinu te se primi za grudi i skakuće na stolici.

U lokalu gdje je snimljena kažu da je riječ o šali. Na pitanje je li riječ o transrodnim osobama, kako što su neki nagađali, u fast foodu za 24sata kažu: "Tko će provjeravati što netko ima u gaćama?".

Kažu kako djevojka s prijateljicom dolazi već nekoliko dana. "Strankinje su, a na onoj snimci je pokazala grudi zaštitaru iz obližnjeg noćnog kluba. To je bila samo šala, zadirkivanje, ništa ozbiljno", dodaju.

Ključne riječi

Komentara 3

JU
juma
12:18 29.06.2023.

Tako nam i treba. Dovukli smo si onaj najprizemniji trash turizam koji devastira i uništava sve pred sobom i oko sebe. Tako ova pokazuje plastične sise umjesto cartierov nakit, jede u fast food prčvarnici, umjesto u eltnim restoranima, hopsanje na cajke i techno sund je jedini oblik kulture koji ih zanima, piju jeftinu cugu iz trgovine umjesto šampanjca i vrhunskih vina, ali zato svaki stvara buku, probleme, nemoral, piša i povraća za pet normalnih turista. Ovakvi turisti samo tjeraju one koji imaju novac i traže i mogu platiti vrhunsku uslugu. Tjeraj to što dalje od Hrvatske. Šteta koju nanose je neusporedivo veća od prihoda koji donose.

Avatar Karlovačko
Karlovačko
13:46 28.06.2023.

Takvih nam treba i samo takvih 👌

KU
kuzmatron
12:35 28.06.2023.

Sise ko Mr. Garrison😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije