Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunio obećanje

Galović izradio kulinovu seku - Kolindu

Kulinova seka Kolinda
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
16.10.2014.
u 12:15

– Imajući to na umu, dok se još nije znalo da će biti predsjednička kandidatkinja, obećao sam joj da ću napraviti kulinovu seku Kolindu – rekao je Galović

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović dobila je svoju kulinovu seku – Kolindu.

Njoj u čast izradio ju je naš poznati proizvođač kulina Tomislav Galović i upakirao je u ambalažu ružičaste boje, sa srcem umjesto točke na slovu i u imenu Kolinda i s tri ružičasta praščića koji su zaštitni znak na ambalaži Galovićevih proizvoda. Galović je zapamtio kako je Kolinda, još dok je bila ministrica vanjskih poslova, na splitskoj rivi dijelila 400 kilograma kulina i tako promovirala hrvatske autohtone proizvode u kontekstu ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

– Imajući to na umu, dok se još nije znalo da će biti predsjednička kandidatkinja, obećao sam joj da ću napraviti kulinovu seku Kolindu – rekao je Galović. Štoviše, poziva Kolindu da se i ona pridruži proizvodnji kulinove seke, pa možda i predloži neki svoj sastojak.

Možemo dometnuti da je kulinova seka Kolinda možda trebala biti Kulinda, a do predsjedničkih izbora, tko zna, možda se pojavi još neki suhomesnati proizvod nazvan po Ivi Josipoviću ili Milanu Kujundžiću, aktualnom predsjedniku i pretendentu na predsjedničku fotelju.

>> Grabar Kitarović s reprezentativcima na misi u Antunovcu 

>> Voli nogomet: Grabar Kitarović izvela početni udarac u finalu turnira

Komentara 21

LL
lee_loo
14:19 16.10.2014.

Ovo samo govori da mali čovjek želi osobu koja ce razumjeti njihov posao i cijeniti njihovu žrtvu.. Kolinda je takva, pa prema tome ovo nije ni primitivno ni neukusno.

VA
Varazdinec
14:02 16.10.2014.

Najbolji kulen za najbolju predsjednicu!!!!

ZA
zahira45
14:13 16.10.2014.

hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije