Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši gradonačelnik

Francuski političar: Možda Hitler nije ubio dovoljno Roma!

adolf hitler
Screenshot Youtube
22.07.2013.
u 18:28

"Možda ih Hitler nije ubio dovoljno", navodno je novinarima jučer rekao Gilles Bourdouleix, član centrističke stranke UDI, nakon što je vidio romski kamp.

Francuski političar izazvao je žestoke kritike javnosti nakon što je rekao da njemački nacistički diktator "Adolf Hitler možda nije ubio dovoljno Roma", piše ANSA.

"Možda ih Hitler nije ubio dovoljno", navodno je novinarima jučer rekao Gilles Bourdouleix, član centrističke stranke UDI, nakon što je vidio romski kamp. Nakon tog komentara neki članovi stranke traže njegovo isključenje iz UDI-ja.

Bourdouleix je bivši gradonačelnik grada Cholet blizu kojeg je vidio novi romski kamp.

>>'Hrvati, stanite na kraj zlostavljanju Roma'

 

Komentara 1

NW
nina.wesley27
02:30 15.05.2015.

Ovog coveka ne treba smeniti sa vlasti, treba ga dovesti u Srbiju, da nam on bude predsednik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije