Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čija je to sjena?

Fotografirali dvorac u napuštenom selu, no nešto jezivo im je upalo u kadar

španjolsko selo
Foto: Google Maps
25.05.2019.
u 19:01

Riječ je o selu koje je napušteno još od 1959. godine, no prema fotografiji koju je žena snimila, selo ipak nije toliko pusto

Hit na internetu postala je fotografija iz jednog napuštenog španjolskog sela, a koju je snimila 36-godišnjakinja koja je posjetila sela Hormicedo, Castile i León sa svojim dečkom.

Riječ je o selu koje je napušteno još od 1959. godine, no prema fotografiji koju je žena snimila, selo ipak nije toliko pusto.

Naime, u kadar joj je 'upala' sjena nepoznate osobe koja se u trenutku snimanja ondje nije nalazila.

Fotografiju je objavila nećakinja žene koja ju je snimila.

– Rekla mi je da je osjetila čudnu promjenu temperature kada je stigla tamo i to je istina jer je postalo jako hladno u kratkom vremenu. No, nikome nije palo na pamet da je to nešto paranormalno. Također, rekla je da je čula neke stvari. Kao da netko trči brzo kroz grmlje u blizini – ispričala je Mika, prenosi Daily Mail.

Kažu da ne znaju odakle je sjena čovjeka te sumnjaju da je uopće riječ o sjeni jer nikako nije mogla nastati.

Par je mjesto posjetio i drugi puta, no više 'sjene' nije bilo. Dečke žene koja je snimila fotografiju tijekom tog posjeta doživio je 'osjećaj smrzavanja', a kući se vratio s ogrebotinama na prsima i leđima koje nije mogao objasniti.

– Fotografija ih nije previše uznemirila jer ne vjeruju u takve stvari, no znam da su se preplašili kad su vidjeli ogrebotine – ispričala je nećakinja para koji je posjetio selo.

Ključne riječi

Komentara 15

JC
justin.credible.5686322
00:39 26.05.2019.

Stipe bježi sa čekovima

ŽK
Živko.K
05:15 26.05.2019.

Ne znam koji mi je kuac da sam otvorio ovaj članak. Mislim da bih trebao posjetiti psihijatra.

BA
Barbasmora
14:04 26.05.2019.

Duh desnih domoljuba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije