Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET OSOBA POGINULO

FOTO Prve fotografije s mjesta nesreće: Sve hitne službe na terenu, dignuto pet helikoptera

Najmanje pet osoba poginulo u prevrtanju Flixbusa u Njema?koj
Foto: Jan Woitas/DPA
1/8
27.03.2024.
u 13:29

Sve su hitne službe na terenu. U akciji, kako su istaknuli spasioci, sudjeluje pet helikoptera

Stigle su prve fotografije s mjesta strašne nesreće kod Leipziga. Najmanje pet osoba poginulo je na autocesti A9 u blizini Leipziga. Prevrnuo se autobus tvrtke Flixbus koji je bio na putu za München. U teškoj nesreći ima i ozlijeđenih osoba. Na fotografijama se vidi da su sve službe na terenu. Fenix magazin prenosi kako je situacija na mjestu nesreće dramatična. Sve su hitne službe na terenu. U akciji, kako su istaknuli spasioci, sudjeluje pet helikoptera. Informacije o identitetu smrtno stradalih trenutačno nisu dostupne.

Portal B.Z. navodi kako je autobus iznenada skrenuo s ceste, zabio se u stabla te potom prevrnuo. U vozilu su bila 53 putnika te dvojica vozača. 

"Oko 9:45 dogodila se teška prometna nesreća na A9 kod Leipziga između Wiedemara i Schkeuditzer Kreuza, u kojoj je sudjelovao i autobus. Brojni spasioci zbrinjavaju ozlijeđene na mjestu događaja. Nekoliko je osoba smrtno stradalo u teškoj nesreći", navela je policija na platformi X te dodala kako je uspostavljena linija za informacije o nesreći i pitanja rodbine. Autocesta A9 zbog prevrtanja autobusa zatvorena je, a Flixbus je već imao imao nesreću na gotovo istom mjestu. U svibnju 2019. godine, podsjeća Fenix magazin, autobus se prevrnuo oko 15 kilometara južnije, a tada je poginula jedna žena. 

VIDEO Strava u Baltimoreu: Brod udario u most i srušio ga u rijeku! Traže se preživjeli

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dino85
14:20 27.03.2024.

Flixbus, grobnice na točkovima, što zbog preumornih ili neobrazovanih vozača a što zbog kanti od buseva, maximirung prihoda na sitnoj raji, kao u svim mastodontima, transport, telekomunikacije, osiguranja, zdravstvo i farmacija...koji su nastali na iskorištavanju, penzića, mladeži, neškolovanih radnika...sad još kada dođe KI. moći će mo se samo vješat, za sad su nam stavili samo omču oko vrata.

DU
Deleted user
13:53 27.03.2024.

To je kada ljudi hoće za 10 eura od Berlina za München...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije